Napló

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » 2013 » Január » 31 » Lélek-lián
05:48
Lélek-lián
Aho!

Férjem pár napja érkezett haza a mexikói dzsungelből.

Hatalmas változások zajlanak körülöttünk és bennünk és ez az út is része ezen újdonságoknak. Mi nem vagyunk az a házaspár akik külön töltenénk egyetlen pillanatot sem, ellenkezőleg, az elválasztódás gondolata is mély fájdalmat okozott eddig bennünk.

De amikor a Szellem hiv, akkor menni kell ... És sajnos a felvállalt felelősségeim miatt ezúttal én maradtam.

Igy hát összeszoritottuk fogainkat és bátran belevágtuk a fejszénk a nagy fába. Én a télapó makrancaival és izgalmas pillanataival birkóztam…hogy fogok kivezetni minden reggel 200 méter hosszú térdig érő hóval boritott úton a főútig (és bizony sok reggel elakadtam és nagy fáradtsággal lapátoltam az autót ki a hóbol, egyszer meg épp a vonatsineken fordult körbe az autóm percekkel a vonat érkezése előtt); hogyan fogok megbirkózni az elszigeteltséggel és egyedülléttel (tudni kell, hogy az erdő mélyén lakunk szomszédok és üzletek nélkül, legalább 20 percet kell vezetnem a legközelebbi településig és 30 percet a legelső élelmiszerboltig…)…és más előre nem látható dolgok (pl. egy este egy vadidegen kopogott az ajtón, eltévedt idegen aki információt akart kérni de én ijedtemben a saját cimemet is elfelejtettem…), azt nem is emlitve, hogy 12 órányi munkám volt nap mint nap és két kutya aki szintén időt és figyelmet kivánt tőlem…)

Férjem meg azt vállalta fel, hogy az univerzum csücskeit kutatja be és minden képzeletet felülmuló intenziv gyógyitó-folyamatokon teszi át testét-lelkét.

Múlt év novemberében voltunk ugyanebben a gyógyitó körben lent Mexikóban és a gyerekeket is vittük, igy az egész családunk teljesen világosan követhettük Kanadából férjem minden léptét és képzeletben végigélhettük az élményeinek egy hányadát…

Férjem Ayahuasca sámánok társaságában töltötte a hetét és Ayahuasca teát ivott a dél-amerikai őslakosok és törzsek szokásai szerint…

Az Ayahuasca tea egy dél-amerikai növényi kivonat, amely a legcsodálatosabb gyógyitó eszköz amivel valaha is találkoztunk. Különböző neveken is ismert: "a lélek indája", "a lélek liánja', vagy "a FöldAnya Szelleme" és bizony élő organikus kapcsolat létesithető e Szellemmel!!!

…A FöldAnya Szelleme…? kérdezheted, ha ez az első alkalom, hogy hallassz erről…

Igen. Hogy is működik? Az Ayahuasca egyik növényi összetevője a tobozmirigyben kibocsájtja a DMT (Dimethyltryptamine) molekulát és a másik növényi összetevő segit abban, hogy ezen kémiai változás 6-8 óra hosszat tartsanak, miközben hallucinációk és nyelvben ki nem fejezhető gyógyitó (fizikai és szellemi) folyamatok zajlanak le bennünk. Az Ayahuasca tea csak és kimondottan képzett sámánok vezetésével szent körökben fogyasztható és a sámán jelenléte és éneke elengedhetetlenek ehhez a tapasztalathoz.

A DMT molekuláról felismerték, hogy ez a "Szellem-molekula" (ahogy megemlitettem az előző irásomban), minden ember tobozmirigyében megtalálható és tudományos kutatások alapján az az általánosan elterjedt nézet, hogy a DMT nagy mennyiségben csak három alkalommal kibocsájtott: születésünkkor, halálunkkor és egyes esetekben halál-közeli élmények során.
Az viszont köztudott, hogy kis mennyiségben a tobozmirigy DMT-t bocsájt ki minden éjjel, és igazából ennek köszönhetjük, hogy álmodunk (és hová megyünk mikor álmodunk?)…

Tehát az Ayahuasca tea fogyasztása egy nagyon különleges egyedi élmény…6-8 óra utazás a másvilágba a halál élménye nélkül! Ugyanezt a molekulát megtalálhatjuk kémiai formában is, de a kémiai tapasztalat csak 6 perc…ami nem tűnik soknak, de a 6 perc itteni fizikai időben egy évnek is tűnhet abban a dimenzióban ahová utazunk és a tanitások értéke is messze meghaladja a fizikai 6 perc kereteit…Elképzelitek hát, hogy egy kb. 6 órányi utazás túlzás nélkül ezer évnek is túnhet…. A férjem meg 4 éjszakát "utazgatott"...

Kapcsolatunk a FöldAnya Ayahuasca Szellemmel teljesen megváltoztatta életünket és felfogásunkat mindenről (beleértve önmagunkat és a világról alkotott összes nézetünket). Amikor Fényről és Földről irok, akkor a FöldAnya tanitásaira utalok. Ezen feminin Anya Szellem gyöngéd mint bármely Anya lenne és ismeri lelkünk magasabb céljait és nemcsak képes összehangolni a szellemi erőkkel, mely ezen lelki célok megvalósitásához szükséges, de betegségeinket is megmutatja és meggyógyitja. Az elmúlt két év során nemegyszer heroin függőséggel küszködő emberek mellett töltöttem éjszakákat (ezen teát rendszerint éjszakai szertartásokban fogyasztják) és beszélgeteseinkből tudom, hogy meggyógyultak belőle…

De miért is irnék én másokról, amikor saját magam szolgálhatom a "klasszikus" példát minden magyar számára … én magam legalább 20 évig tartó gyerekkori és felnőttkori depresszióból gyógyultam ki ezen tea fogyasztása révén egy éjszaka után! Mindannyian tudjuk, hogy a depresszió népbetegség a magyarok között, nem is emlitve azokat a lelkeket, akik nem élik túl ezt a kint és öngyilkosságot követnek el. Igen, Erdélyben is, gyerekként is emlékszem… nagyon sok 18 év alatti öngyilkos gyereket temetett a falu.

De ez az irás egyáltalán nem a sötétségről, hanem a Fényről, Reményről és Szeretetről szól! Dupla erőt ad, hogy tudom, hogy a feneketlen kút mélyéből is van kiút: láttam, éltem, tapasztaltam!

És nemcsak kiút van, de végtelen fény és kozmikus energia vár ránk a kijáratnál!!! És bocsánat. És elfogadás. Megértés. Elfogadás.

És még több: Alkotás. Teremtés. Önmagunk újra-teremtése. A test gyógyulása. A kreativ erők kibontakozása. A szépség és csoda befogadása.

Végtelen pulzusai az univerzumnak életünk, vérereink pulzusaivá olvadnak és együtt folyunk dobbanunk ezen erőkkel, hullámokkal…

És a dél-amerikai sámánok tudják ezt. Az Ayahuasca tea fogyasztók tudják ezt. A legelkeseredtebb emberek akiknek már semmi remény sincs és valahogy e tea közelébe jutnak (mint jómagam) és egyszer csak minden nyüg megszünik és helyébe Isten fénye és szeretete árad be - tudjuk ezt.

És ez nem vallás. Nem furcsa. Ne hagyd hogy agyad elkalauzoljon semmiféle itélethez, miközben e sorokat olvasod. Egyszerűen csak van. A növény van. És e Növény a sámánok által (akik egyszerűen csak megőrizték a kommunikációt a növényvilággal és a szellemvilággal, azt a kommunikációt amelyet a vallások és a történelem Krisztus utáni korszakai kiöltek belőlünk) - beszél.

Hiv.

Az AnyaFöld Szelleme hiv bennünket és sorra felébreszti szivünk rejtett szunnyadozó kamráit. Meggyógyitja sebeinket. Feléleszti alvó lelkünket, szivünket, rendbe teszi gondolatainkat. Kitisztit és az igazság frekvenciájára programál. Ami igaz, kitisztul, ami hamis leválik, és itt vagyunk mi és a világ, teljesen lebontva elemeire, szétválasztva a mag és a hamu. Az élő és a holt. Igaz és hamis. És a hamis eltávozik, mert már nem rezonál velünk többé. És ez történik párhuzamosan kivül és belül egyaránt.

Lelkünk univerzuma végtelenné tárul és a Fény magától beáramlik, a Szeretet magától beáramlik, a Remény magától beáramlik…

Mint a férjem hazajövetelekor is.

Férjem a dzsungelből hazahozta csillogó kék szemeit, kisimult arcát és az új álmot, amelynek megvalósitásába hamarosan belevágunk….

És majd innen folytatom.

Namaste
Kategória: János Enikő blogja | Megtekintések száma: 949 | Hozzáadta:: sts9
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 19
Vendégek: 18
Felhasználók: 1
kuszter0906

Naptár

«  Január 2013  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Block title