Napló

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » 2013 » Február » 21 » Szabadság, Fény, Szeretet, Bőség mindannyiunknak!
05:56
Szabadság, Fény, Szeretet, Bőség mindannyiunknak!
A hó-tenger teljességgel dominálta elmúlt hosszú hónapjainkat itt Nyugat-Kanadában, de most lassan olvadozni, csorgadozni kezdett a Birkenhead folyóba és csak imitt-amott van jég maradvány az erdőben, fehéres hegytetők körbe körbe és a folyó szigetein még makacskodik a hó, de amúgy azt mondanám sebesen robogunk a tavasz felé.

Ezen korai tavaszi energiák nagyon izgalmasak…imitt amott kezd a természet jeleket adni, hogy újra életre kel, de ezen jelek olyan parányiak, hogy alig de alig lehet észrevenni őket. Épp akkorák, hogy közelről biztosra lehessen mondani, ezek a rügyezés legelső napjai, de távolról csak a halott téli erdő képe rajzolódik ki…

És pont ebben a szakaszban van a szellemi és fizikai csoda kezdete is…a szabadságunk rügyezik.

A szabadságról sok filozófus és ékesszólású ember próbált teoriákat késziteni, de én nem erről beszélek. Ez a szabadság praktikus - a Te és Én szabadságom, a születésünktől létező jogunk hogy életünket saját választásaink alapján éljük le - meggyőződésem szerint fényben, szeretetben és bőségben egyaránt.

Szabadon, Fényben, Szeretetben, Bőségben.

Nem voltak könnyűek ezek a hónapok és most sem az. Felébredtünk. A családom felébredt és nem volt báli hangulat mikor körülnéztünk. Senki sem táncolt. És akkor meg arra ébredtünk fel, hogy mások még nem ébredtek fel körülöttünk és tudtuk, hogy várnunk kell. És amig várakozunk, valahogy bele kell illesszük megunkat, vissza kell préseljük magunkat a 3 dimenziós valóság dobozába. Illetve keressük folyamatosan a kijáratot ebből. És ki-be járunk a dimenziók között. Itthonom egy bizonoys frenkvencia, munkahelyem más frenkvencia, városi tapasztalataim - megint egészen más rezgés. Szkizofrén állapot ha nem vagy rá felkészülve és ha fel vagy, akkor különleges navigációs képességek kellenek hozzá.

Valami mégis történt viszont 2o12 végén.

Nem is utalok sokat a pápa lemondására és ennek a jelentőségére a világban, remélem, hogy födrengést okozott Európa-szerte. Bárki akinek van mersze egy picit elgondolkodni megdöbbenhet a klergia szofisztikált aranyozott cirkuszától miközben éhinség van a világon. Ajánlom a vatikáni bank euró millióit szétosztani Afrikában...

Amiről irni szeretnék az egy teljesen vadiúj szervezet, angolul a neve One People's Public Trust - "Egy Emberiség Közös Tartalékok" - forditásom biztosan sántit. Ezen szervezez főként nemzetközi jogászok társaságából áll, akik pár éve már elkezdték ezen munkát és 2o12 decemberében diadalmaskodtak….Ezen közösség vagy szervezet megtalálta az eszközöket és a nyelvezetet, hogy azonositsa azon nagyvállalkozásokat és kormányokat világszerte, amelyek valamilyen formában megsértették az emberi szabadság jogokat és rabságra kényszeritettek az emberiséget…és nemzetközi jogi biróság előtt feleltek.

Huh levegőt kell vegyek, olyan nehéz izgalmamat angolról magyar nyelvre irnom. Igen, létezik ma a világban egy olyan szervezet, amely felülirja még az amerikai kormányt is, ill. az összes olyan vállalkozást és azok hatását a kormányokra, amelyek szándékosan szolgákként kezelték az emberiséget. Ezen szervezet továbbá nemcsak képes volt ezen intézményeket megállitani, hanem kezet tudott tenni nagy mennyiségű arany és ezüst tartalékokra is, éspedig olyan nagy mennyiségben, hogy kiosztásakor mindannyian bőségben élhetünk ezután. És ha hiszed ha nem, minden ember egyenlőként ugyanazt a tartalékok kapja meg, ami teljes anyagi függetlenséget tud biztositani majd. (A pénznemeket be fogják tiltani.)

Ugyanis a Földön óriási arany és ezüst tartalékok vannak, voltak az. un. Illuminati birtokában, barlangokban, szigeteken elásva tartották évszázadokon át…

Ezen kincsek újra lesznek osztva az emberiség között.

Mindenféle jogi lépés megtörtént már, ez a folyamat teljesen és véglegesen megtörtént és most lassan lépésről lépésre a mostani korrupt és teljesen energia-rabló rendszer át fog alakulni egy új rendszerré és mi, a népek visszakapjuk teljes szabadságunkat és ezen szabadsággal együtt más jogaink is meg lesznek tisztelve.

Rengeteg kérdés bukkan fel a jövőnket illetően most, főképp a belénk táplált rendszeres korlátozó gondolatok és félelmek miatt és valószinű, hogy sokan hangosan kacagni kezdenek a fentiek olvastán.

Én nem kacagok a kriticizmus, kétely és itélet hangjaival, hanem kacagok, mert ünneoelek!

Bevallom, hogy nekem is nehéz nagyon felfogni, hogy a paradigmaváltás legeslegszéllén állunk, de szellemi értelemben ezen változás végtelen reménységet, örömet, imát és jókivánságokat indit el bennem. Erre vártunk!

Mindannyian lassan kezdtünk ráébredni, hogy a rendszer teljesen hibás, hogy nem szolgál sem Istent sem embert - ahogy a magyar mondaná. Vagyis szolgálta a Földön élő lakosság 1%-nak a profitját és jól létét, a 7 vagy 8 óriási luxusházait a világ különböző exotikus sarkain, a saját repülőgépeket, yachtokat és a többi kiváltságokat ezen gazdag emberek élveztek - a mi hátunkon.

A rabság egy dolog, de ha azt hiszed csak te voltál kihasználva nagyon tévedsz. Embertársaidon túl az AnyaFöldünk volt talán a legnagyobb rab és áldozat ebben a játékban. Csak nézz utánna mit tettek a nagy vállalkozások lent Közép és Dél Amerikában…kormányokat döntöttek meg egyik a másik után csak hogy kiszipolyozzanak minden földi nyersanyagot, feltúrtak az amazoniai esőerdőt és rengeteg erdőrészet levágtak, amely nagyon sok bennszülött migrációját erőszakolta ki, mert a Föld ahol évezredekik éltek, hirtelen élhetetlenné vált. Az olaj-ipar témájában el sem kezdek irni, és még hány más olyan réteg van, mely Földünket igy megszenvedtette…a nukleáris tesztek, a chemtrails - vagyis a kémiai toxinok nap mint napi priccolása ránk az égből…ránk és a Földre!, a rengeteg nájlon úszik az óceánokban (a Csendes Óceánban van egy Texas méretű!!! nájlon szemét sziget, a többi óceánokra nem kerestem még rá), a halak pusztitása, a genetikailag módositott élelmiszerek, a kényszeroltása csecsemőknek és gyerekeknek (fel sem fogjuk még talán, hogy nem azért oltottak be, hogy védjenek-gyógyitsanak, hanem hogy öljenek!), mindenféle más kémiailag módositott élelmiszer a polcokon, a gyógyszerek adagolása, …….

…mindeközben megtörtént teljes elidegenedésünk a Földtől, az állat- és növényvilágtól, a csillagoktól, a családunktól, a szeretteinktől, a közösségünktől…..

…hányan gondolkodunk el, hogy a 8, 1o, 12 vagy még több napi órákat ha nem a munkahelyünkön töltenénk el, akkor részesei lehetnénk egy szervesebb, organikusabb, holisztikusabb életnek, amikor életünket a családunkkal együtt tapasztalhatjuk meg?

…hogy a FöldAnya egy élő organizmus szintén és hogy ezerféleképpen és módon kapcsolatba léphetünk vele és ezen élményeink mélyebbek és gazdagabbak lelkileg mint sok mai népszerű digitális "kötelék"

…hogy közösséget alkothatunk más emberekkel és ezen közösségek révén kultúrát és egyébb művészeti vagy közösségi alkotásokat hozhatunk létre, és szolgálhatjuk egyik a másikat idővel, szeretettel, cselekedetekkel

Igen. Ez volt az egyik legfontosabb kérdés…hogy ha majd mind bőségben élünk, ki fog dolgozni? Ki megy ki a boltba eladni, és ki rakja majd ki az árut a polcra? És a válasz az, hogy te és én. Mert ha szeretetben és fényben és bőségben és szabadságban élünk, akkor szeretetből és fényből és a szabadságunk érzetéből fakadóan mi fogjuk embertársainkat szolgálni. És ha nem vagyunk annyira depressziósak a nincstelenségtől, talán ezen szolgálat még örömtelivé is válik.

Ez tehát egy új energia - szintet, tudatosságot követel, a Szeretet energiáját - tudatosságát.

Ami épp a lényegünk.

És nemcsak az emberiség lényege, hanem a Földé is.

És nemcsak a Föld lényege, hanem az Univerzumé is.

Itthon vagyunk hát, mitől kellene félnünk?

Most már csak hipp hopp az energiák - és a paradigma változásokig és akkor indulunk - teljes gőzzel a jövőbe.

Szeretet, Fény, Bőség, Szabadság.

Ez már nem álom.

Az erdő sem alszik, mi sem alszunk.

Ez valóság.

Angol linkek:

http://oppt-in.com/

http://www.peoplestrust1776.org/

http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND

http://www.blogtalkradio.com/globalfactradio/2013/02/22/global-fact-radio-the-oppt-with-heather-tucci-jarraf
Kategória: János Enikő blogja | Megtekintések száma: 808 | Hozzáadta:: sts9
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 24
Vendégek: 22
Felhasználók: 2
Pimpiculo, gericsattila

Naptár

«  Február 2013  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Block title