Napló

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » 2013 » Április » 10 » Szeress
20:19
Szeress
Életem utazásai során felfedeztem egy mélységesen mély igazságot: az elme nem tudja érthetően megmagyarázni az életet.
(A hálálhoz meg hozza sem tud szagolni. Születési, elhalálozási folyamatok: dettó. Szellemi dimenziók a fizikai dimenzión túl? Még a fogalom is érthetetlen.)

És ez a legjellemzőbb vonása a mának. Fogalmunk sincs.

Itt kezdődött el keresésem, amikor ráébredtem, hogy a tudás az elmén túl van.

Még a modern tudományos kutatók is beismerik ezt. Új szavak kerülnek az asztalra, például "energia", "multidimenzió", "tudatosság", "frekvencia", "vibráló univerzum", "relativitás".

Az "új kor", szellemi kor alapfogalmai szintén a tudatosság és az energia.

Mi emberek lassan de biztosan ébredezünk a tudatosságunk és energiák új érzésének megtapasztalására önmagunkban és sem kivülről sem belülről nézve nem tudjuk megérteni, megfejteni, elmagyarázni eszünkkel, hogy mi történik pontosan.

És igy kibővitettük hát a tudatosságunk határait egyféle fajta új nyelvezettel-hangulattal-kódolással, hogy kommunikálni tudjunk róla egymás között. Sőt, bizonyos szavak értelmei is "bővülnek" állandóan. Például a szavak "szeretet" vagy "szeretlek". Egyféle bővitett értelem kódja van belerejtve. A szeretet hirtelen nemcsak emberek, de a föld, az egész mindenség iránt áramlik…

Az egyetlen bökkenő az, hogy mi öntudatlan "programként" működünk életünk nagyon sok fejezetében. És a program az ész működéséhez van hangolva. Az értelmezés életünk központi vonása. A gondolatok folyamai, milliárd variációja, következetlensége, gyorsasága elképesztő!

Igy a szellemi ébredésünk folyamata hamarosan egy véres csatatérré válik, mert az ész vassal körömmel kapálózik a régi program-valóság eltörtése ellen és állandóan magyarázatokat követel, mindenről gondolatfolyamokat fabrikál amit aztán szétmarcangol a kétellyel és bizalmatlanságával. A káosz növekedik.

Az ébredés, szivközpontú program meg nem más, mint a régi program illuzójának felfedése. Érezzük, nem pedig értjük vagy gondoljuk az igazságot, és belülről, a szivünkből fakad. Onnan, ahol nincs gondolat.

Két teljesen ellentétes "igazság" áll egymással szemben, a program által belénk táplált "földi igazságok" szemben az univerzális igazságokkal.

Ez a lelkünk harca, önmagunk folyamatos belső önmarcangolása, kétely és bizalom ingadozása, intuiciónk és szivünk csatározása az elménk romboló korlátozó természetével.

………………

Ennek a keresésnek a kellős közepén, hihetetlen depressziós tünetek közepette találtam rá az Ayahuasca teára és gyógyitó szertartásban vettem részt. (Dél Amerikai sámán rituálé kb. 8 óra hallucinációval, amelyet a növényben lévő DMT hallucinogén komponens okoz, hires a gyógyitó hatásáról).

Elegem volt álmaim szárnyainak állandó ápolgatásából mert az elmém állandóan letörte őket, elegem volt a negativ érzésekből, boldog akartam lenni és ehhez képes voltam bármire. Boldog akartam lenni, mert semmi okom nem volt arra, hogy depressziós legyek (csodálatos családom és élményekben gazdag életem volt) és mégis a negativitás áthatott. A végére akartam járni és a sámánisztikus gyógyitás adta erre a lehetőséget. (Jó megérzés volt, mert teljesen meggyógyultam és a depresszióm oka nem ebben az életben volt keresendő).

Igen, elegem volt álmaim szárnyainak állandó ápolgatásából mert az elmém állandóan letörte őket…

"Be akarom utazni a világ összes országát…"

"Túl szegény és szerencsétlen vagy, nem vagy rá képes."

"Segiteni szeretnék szegény gyerekeknek Mexikóban!"

"Túl szegény vagy temagad, hogyan képzeled?"

"Indiába akarok menni, imádom Indiát."

"Honnan tudnál előteremteni olyan drága repülőjegyet, soha nem tudod kigyűjteni, egész életedben szegény leszel, hát nem látod?"

"Festeni és irni szeretnék!!!"

"Nincs kreativitás benned"" … és igy tovább.

Szó szerint.

És akkor nagy meglepetésemre beállt a villámcsapás!!! Egyik pillanatról a másikra Enikő királynővé váltam. Azzal az üzenettel, hogy állitsam vissza a nevem az Eniről Enikőre (amit csak az Egyesült Államokban való költözésemkor változtattam meg, mert egyetlen amerikai sem tudta kiejteni az "ő" hangot és a nevem torzitását nagyon megelégeltem), szóval állitsam vissza a nevem Enikőre mert nem véletlenül van a kő a nevemben. Hanem mert az "Új Világ Köve" vagyok. "Fény-horgony".

The Anchor of the New Light.

Az Ayahuasca-, vagyis a Föld Édesanya szelleme kommunikálta ezt a szertartásan, és "elvitt" egy új dimenzióba (jövő énemhez), a tökéletes szeretet dimenziójába. Ez egy olyan hely ahol önmagad tapasztalod meg Istenkét vagy Istennőként a Forrás Energiát, a Teremtés összességét, a Minden Egyet, a Szeretet Isten Univerzumot. Az érzés csodálatos. Képzeld el önmagad mindenféle önmarcangolás nélkül, nincs benned egy szemernyi félelem sem és minden álmodat százszorosan megvalósitottad már és most csak újabb álmokat álmodsz, amelyek azonnal a gondolat pillanatában megvalósulnak, az Isteni lét, ahol csak a létezésed tudata végtelen örömmel és boldogsággal tölt el mert felismered, hogy része vagy a Nagy Isteni Csodának, sőt, nemcsak része, de teljes szabadsággal rendelekező Isteni kifejezője ennek, hogy minden egy és összetartozik és az egesz univerzum Isteni része vagy, sem több, sem kevesebb és mivel létezel, csak ezen létezés egyszerű mivoltából következve tudod, hogy Isten vagy és semmi mást nem kell tegyél, csak létezzél.

Huh. És ennél többet is "tanultam" de nincs nyelv a leirására.

A két program sikja összefut bennem.

Ez a konfliktus akut, nagyon mély és teljes egzisztenciámat kifesziti. Mi a valóság? Hogyan utazzam be az egész világot, és segitsek a gyerekeknek lent Mexikóban, ha az eszem mind csak azt ismételi, hogy nem lehet, nem lehet, nem lehet. Nem vagy rá képes, nem vagy rá képes, nem vagy rá képes. Az elme energiája erős, a harc kemény.

Upsz, de közben mi történt velem?

Lassan ébredezem? Tudatosul bennem a konfliktus. Hiszen egyre több és több időt töltök befele kandikálva, hogy az elmém monológja nehogy megint letörje angyalszárnyam. Ha elalszom, az elme azonnal átveszi a program irányitását és nemcsak a félelem de a negativitás energiái is elhalmoznak. És én azt hiszem, hogy az a világ amit éppen tapasztalok. 3D. De aztán a figyelmem betör, felfedezi a rossz program irányitást, kikapcsolja, átveszi a vezetést és hirtelen a szeretet energiája belém áramlik és angyalszárnyaim ismét növekedni kezdenek. 5D.

Ki mondja, hogy nem élünk multidimenzionalitásban? Önmagunkban biztosan, ahogyan az ébredés, elalvás, ébredés váltakozik.

De a külvilági tapasztalatokban is könnyen érezhetőek a multidimenziós szintek. Szinte minden fénymunkás ma a világon (és vagyunk billiók számban) még a túlélés 3D programban vagyunk beleágyazva és munkahelyeken töltjük napunk hosszabb hányadát kenyerünket keresve. A munkehely és otthon között óriási szakadék van, igen.

Ha tehát az elménk meg sem tudja szagolni a szellemi fejlődés ibolyát :), és az ébredés, az Aranykor kezdete ilyen intenziv elme-sziv harc csatatér, akkor világos, hogy két új erős energiahullám dominálja a világunkat ma, a Félelem és a Szeretet hullámai és ez belső valónkban és külső fizikai világunkban egyaránt hullámzik.

Szeretet, Jótékonyság, Testvériség
Félelem, Gyülölködés, Háború

A csoda itt kezdődik, a Szeretet hullám betörésével. Mert ki nem tudná ezt világosan bizonyitani, még a legapróbb gyertyaláng is képes bevilágitani a legsötétebb barlangot. Ez nem 5o%-5o%!!! Ez a hullám, a Fény és Szeretet hullám többszörözi önmagát, ezerszer erősebb energia, mint a félelem és nem kell a félvilágnak szentté vállni, hogy megmentsük a Földünket.

Huh.

Tehát ha az új program átveszi a régi helyét és az elménk félreáll és végre a szivünkben állunk tisztán, Istenien, az Igazság katonái és a Szeretetet hullámoztatjuk a világ fele, akkor. Igen, akkor.

Mekkora csoda, hogy ezen folyamatok kellős közepén élünk ma, és mintha a szinházban ülnénk! Végignézzük a világban belső ébredési folyamatunk külső kivetitését!

És e csoda jelenleg nem veszélytelen. Igazság katonaként állni a régi program kellős közepén, átlátni a fátylon, nem résztvenni a Félelem energiában, nem elsodródni az áramban!!! Mekkora erő kell hozza. Ezért a fényharcosok ereje egyre nő, ahogy az ébredő emberek ereje is exponenciálisan nő.

Az egyetlen feladatod ma, amelett, hogy létezel, az, hogy ne félj!

Ne Félj!!!

Harcold meg otthoni elme csatádot, maradj ébren és ne feledkezz bele a félelembe!!! Állj szilárdan a Szeretetben, Éberen, Katonaként.

Segitsd az emberiség és a Föld Édesanya gyógulását.

A régi program lebontását.

Miért féljünk és szenvedjünk, ha erőnkben áll szeretni és választani a bőséget és boldogságot?

Miért?

A világon minden ember boldog akar lenni. Eredendő érzéseink nem csalnak. Azért akarunk boldogak lenni, mert lehetséges.

Valószinű nem mindenki fogja az Ayahuasca szellem tanitásaként megtapasztalni először 2o13-ban, hogy milyen érzés Istenemberként létezni.
De én végtelenül hálás vagyok ezért a tapasztalatért. Minden megváltoztott. Tudom, ki vagyok és fényem bonthatalan. Erőm senki nem veheti el, energiám nem adom oda senkinek sem tudatosan sem öntudatlanul.

Mindenkinek tudnia kell, hogy semmi más nem fontos itt és most, mint a szeretet energiáját ragyogni minden egyes pillanatban! Tegyél félre minden időpusztitó haszontalan tevékenységet és lusta pihenést, ébredj a most-ra és légy jelen a szeretetben, türelmesen. Próbálj olyan sokáig ébren maradni, amennyit csak tudsz. Ne veszitsd el önmagad az elméd kavalkádjába, de ha megesik, csak gyere vissza mostba és ne biráld magad.

Szeress.

Namaste.
Kategória: János Enikő blogja | Megtekintések száma: 758 | Hozzáadta:: sts9
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0

Naptár

«  Április 2013  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Block title