A sötétség nem adja meg könnyen magát!

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

A sötétség nem adja meg könnyen magát!

Azt kérded tőlem, miért történik ennyi szörnyűség a világban, hiszen az Aranykorban járunk.

Az Aranykor kapujában vagyunk, s a sötétség nem adja meg magát egykönnyen! Hiszen olyan jól el van: embereket uszít egymás ellen, fegyvereket, hamis gyógyszereket gyárt, pusztítja a környezetet, ahogyan csak tudja, nehogy valami megmaradjon nekünk: a fény gyermekeinek.

A sötétség olyan jól elvan a hamis hitek kiagyalásával, terjesztésével, ugye nem gondolod, hogy mindezt csak úgy feladja, s feltartott kézzel azt mondja neked: győztél?

Ugye nem gondolod te sem, hogy ne irtózna a harmóniától, a békétől, ugye nem gondolod barátom, hogy nem borzolja fel olykor-olykor a te lelkedet is? 

A sötétség hatalma nagyon erős, jobb, ha ezt tudomásul veszed. Futni kár előle, mert úgyis utolér.

Egyet azonban megtehetsz: szembe fordulsz vele, s bármennyi félelem is van benned, ha a létezésed nagyszerűségére gondolsz, bátran kimondhatod: velem te nem tudsz mit kezdeni. Nem tudsz mit kezdeni, mert itt él bennem az igazság, a fény igazsága, ami áttör minden falon, belopakszik minden lélekbe, ha akarod ezt sötétség, ha nem.

Bátran kimondhatod a sötétségnek: az utolsókat rúgod, ezért ez a mindent felkavaró, elsöprőnek tűnő támadás! De te is tudod, és én is tudom, nem győzhetsz, halálra vagy ítélve a kezdetek óta. Bátran kimondhatod ennek az erőnek: nem tudod a bennem élő fényt kioltani, bármennyit is próbálkozol, mert soha nem tartoztam hozzád, s nem tudsz magadhoz szelídíteni, sem kényszeríteni.

Bátran kimondhatod: nincs velem mit kezdened.

Nem tudsz mit kezdeni velem, mert nem vagyok mások ellen hangolható, hiszen valamennyien egyek vagyunk a fényben.  Nem tudsz mit kezdeni velem, mert az egészségem, boldogságom a fénytől kapom, amin te nem tudsz áthatolni. Áthatolni, átjárni valamit csak a fény tud. Te nem vagy más, mint hiány, s hiányt akarsz teremteni bennem is. De ezt én nem engedem! Én teljes vagyok a kezdetek óta.

Bátran kimondhatod a sötétségnek: vége van, ennyi volt! Tehetsz még bármit, ez a haldokló utolsó kétségbe esett pusztítása. S te minél jobban kétségbe esel, minél nagyobb pusztítást akarsz, az én lelkem nyugodt, mert eljött az emberiség hajnala, felragyogott a nap. Bár még csak halvány hajnalpír létezésünk egén, de ezzel már nem tudsz mit kezdeni. Ez a fény csak egyre nő, s ragyogni fog örökkön örökké.

Gergely Zsóka

 

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 3
Vendégek: 3
Felhasználók: 0

Naptár

«  Szeptember 2017  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Block title