Amikor kezembe vettem az életemet

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Amikor kezembe vettem az életemet...

 Programozási technikáimról

 

Hogyan is születtek meg bennem ezek a technikák?

 

Az első és alapvetően meghatározó és megrázó élményem 22 évvel ezelőttre tehető: egy kullancsfertőzés következményeként először csak a lábam kezdett lebénulni, majd a kezemben is éreztem a teljes érzéskiesést. Be kell valljam, nagyon megijedtem, s amikor a  kezelő főorvos közölte velem, hogy tolószékben is lehet élni ( a gyerekeim 12, 10 és 3 évesek voltak!), akkor valami fellázadt bennem. 36 éves voltam, tele reménnyel, s úgy döntöttem, ezt nem.

 

S kegyes a sors: az osztályon dolgozott egy doktornő, akivel mindig jót tudtam beszélgetni. Volt benne valami, ami kitárulkozásra késztetett. Talán elsősorban az, hogy amikor megtagadtam egyes vizsgálatokat, mindig mellém állt, mondván, én tudom, hogy hogyan döntök jól magamért. (Ez a mondata ma is meghatározója az életemnek.) Vele beszélgettem először a belső hangról, a belső erőről, arról, hogy mindig az történik velünk, amiben hiszünk. Neki mertem elmondani, hogy a tolószéket felejtsük el, mert járni akarok, s járni is fogok! S ő azt válaszolta: tudom, hogy így lesz!

 

Fájdalomcsillapítás gyanánt morfiumos infúziót kaptam, s utána mindig hihetetlen szomjas voltam. (Na, akkor megértettem a drogfüggőket, miért csinálják az egészet!)

Néztem a vizet, ami frissítő, éltető erő volt, akkor még inkább, mint máskor, s a poharat forgatva arra gondoltam: ez maga az egészség. A vízben benne van az élet: ez meggyógyít engem. S miközben ittam a vizet, láttam magam, ahogyan egy virágos réten futok a gyermekeimmel. Ekkor én még sem az agykontrollról, sem a programozásról nem tudtam semmit, ezek a dolgok később csöppentek az életembe. Meditálni már meditáltam egy ideje.

 

Tudnod kell, hogy Nyilas csillagjeggyel, tehát a tűz jegyében születtem, Halak aszcendensessel, tehát vízjeggyel. A régi dolgokat, a fájdalmakat a meditációimban mindig a tűzzel égetem el, s mindig a víz képével azonosítom az újat, a nagyszerűt.

 

Ekkor jöttem rá, hogy minden tudás bennünk van, ha rábízzuk magunkat erre a belső, szelíd, halk hangra. Ekkor jöttem rá, hogy ennek a belső hangnak, a belső mesterünknek, amik mi vagyunk magunknak, mindig igaza van!

 

S arra is, hogy minden változás akkor következik be az életünkben, ha feltétel nélkül hiszünk benne, s amikor megértünk rá. Sem előbb, sem később.

 

A programozási technikák rövidek, egyszerűek és hatásosak. Rövidek, mert nem az idő hosszúságának függvénye a siker, egyszerűek, mert az Univerzum csak az egyszerű dolgokat kedveli, s hatásos, mert magunkat is áthangoljuk arra, amit szeretnénk.

 

S még valamiről szólnom kell: az alkalmazott zenéről. A zene a lélek nyelve, mely erővel, energiával tölt fel. Magam részéről a programozásnál elengedhetetlennek tartom.

 

Kívánom neked, hogy a programozásokat felhasználva úgy alakuljon az életed, ahogyan szeretnéd, s azt hozd ki magadból, amire születtél!

 

Zsóka

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 28
Vendégek: 23
Felhasználók: 5
gyorke69, Klarucska, horvathannaa, kovacsveralucia, juliaorban

Naptár

«  Október 2017  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Block title