Filmek

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title


A letöltés klubtagjaink számára érhető el, a klubtagságról itt olvashatsz>>>


Vándorút


341 MB


317 MB
Osho - Mindig ma van

ElőadásSpielberg Spielbergerről

Ez a dokumentumfilm páratlan bepillantás egy kivételesen sikeres karrier kulisszái mögé. A legendás filmrendező lebilincselően és átéléssel mesél életéről, és közben részleteket láthatunk legnagyobb és legnépszerűbb filmjeiből.


Baraka

A baraka szó: 
Ősi, szufi szó, mely igen sok nyelvben megtalálható. Jelentése áldás, életesszencia, létértelem, lélek, melyből az evolúciós folyamat elindul. Csupán egy igazi kérdés létezhet: bolygónk és a rajta élő ember kölcsönhatása. A baraka a dolgok legbelső lényegére világít rá. 

A misztikus kaland során a világ szívfájdító szomorúsága kerül előtérbe - miközben rádöbbenünk a valós lét igazi értékeire.
Nemcsak arról szól, amit látsz, nemcsak az a fontos, amit értesz; az érzékek viharában találod magad, amint lélegzetelállító hanghatások közepette átsuhansz az egész világon...

2012 - Az utolsó prófécia

A maják 800 éve megjövendölték az első világháborút, Hitler felemelkedését és a 2006. decemberi cunamit, ami letarolta Délkelet-Ázsiát. 2012. december 21-re olyan természeti katasztrófát jósolnak, ami el fogja pusztítani a Földet és kiírtja az emberiséget. A film dr. Adam Maloof, a Princetoni Egyetem geológusa segítségével tudományosan vizsgálja meg az ősi maja próféciát. Remek számítógépes grafika, valamint geológus, antropológus, csillagász szakértőkkel készült interjúk mutatják be a drámai tudományos feltárást. Vajon mi fog - vagy nem fog - történni 2012-ben?

Élet és halál - a legnagyobb kérdések: honnan jövünk, hová megyünk, és mi létezésünk célja itt a Földön? Olyan kérdések, melyek a kezdet kezdete óta felmerülnek bennünk. Úgy látszik azonban, hogy a történelem során sosem vettük észre az utunkat szegélyező jeleket, melyek a válaszokat hordozták.
A válasz az, hogy mi magunk vagyunk a probléma! Magunkat korlátozzuk többszörösen korlátolt gondolkodásmódunkkal. Ez az oka, hogy a próféták és nagy látnokok hiába tárták elénk tudásukat és bölcsességüket, félreértelmeztük őket. Pedig a válaszok és a magyarázatok közelebb vannak, mint hinnénk.Ladak tanulsága

Egy harmonikus, önfenntartó és fenntartható társadalomról szól, ami közelebb visz minket emberi természetünkhöz, és egy békésebb, örömtelibb életmód lehetőségét tárja elénk


Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 18
Vendégek: 18
Felhasználók: 0

Naptár

«  Szeptember 2017  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Block title