Új KOR-ÚJ VILÁG-ÚJ DALLAM

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Ahhoz, hogy a világunk Paradicsom lehessen, túl kell lépnünk a káoszon. Káosszal teli világok kavarognak körülöttünk. S ez a káosz csak önmagunkban szüntethető. Ahogyan egyetlen apró gyertya elég egy piciny szobában a fényhez, úgy lesz a te megteremtett belső harmóniád elég a káosz elűzéséhez. Ez hosszú utazás. 

Az életünk még lehet: tiszta harmónia és tiszta öröm.
Lehet fénylő ragyogás, a teljesség maga.

Itt és most.

Ez a sorozatunk erről szól.

 
"Zűrzavar van. Káosz. Nem csak az időjárásunkat tépik a viharok, az értékrendünk is foszladozik. Egy álságos, embertelen, az univerzum törvényeivel ellentétes világ haldoklása, amit nap, mint nap érzel. Egy hamis értékrend van letűnőben, mely nem adja könnyen magát."
 
"Minden gondolatoddal világot teremtesz. A te világodat. S hogy milyen világot teremtesz magadnak, azzal formálod a közös világunkat is.  Sok-sok kis teremtett világ adja annak összességét, amelyben ma élünk."
 
"Biztosan te is érzékeled, hogy három részre szakadt, felgyorsult világban élünk. Élnek lelkek, akik már megtalálták az útjukat, ők vannak kevesen. Hangjuk halk, szelíd. Élnek lelkek, az utat keresők, az ő számuk a legnagyobb. Ők csendes szemlélők. S élnek lelkek, akik megérezvén a változást, egyre makacsabbul és gátlástalanabbul akadályai mindennek, ami forrongásban, változásban van. A hangosak. A zajosak. Akik azzal kábítanak téged, hogy náluk a mindentudás ereje, az üdvözítő megoldások kulcsa."
 
"Gondolkodtál-e már azon, hogy nincs feltétel nélküli szeretet, mert ennek éppen az a feltétele, hogy ne legyen feltételed? "
 
 
"Tudod, van benned valami mélységesen gyönyörű, ami még számodra is ismeretlen táj. Ideje bejárnod! Csodálatos utazás!"
 
 
"Ne legyőzni akard önmagad, hanem küzdj meg magadért. Küzdj meg az álmaidért, küzdj meg azért az útért, amely hozzá vezet. Ne harcolj önmagadért önmagad ellen, mert csak vesztes lehetsz. A küzdelem győztessé tesz. Nem hagysz magad után csatateret, nem okozol sem magadnak, sem másoknak fájó sebeket."
 
 

Azt kérded tőlem, miért történik ennyi szörnyűség a világban, hiszen az Aranykorban járunk.

A sötétség nem adja meg könnyen magát!>>>

 

Annyi kapaszkodót, megváltást kínáltak már fel neked...

Igazság>>>

 

A benned rejlő varázskövet csak te keltheted életre, senki más. Hiszen senki nem tudja rajtad kívül, hol is rejtezik? Talán ma már te sem. Oly mélyre küldted a világ forgatagában, hogy olykor, ha fel-felvillan a fénye, nem tudod mi az és honnan érkezik.

Amit te varázsolsz...>>>

 

Nem tudom, elgondolkodtál-e már azon, barátom, hogy ideérkezésed után a legelső, amit el akarnak venni tőled az az önbizalom? 
Hatalmas, teremtő lényként érkezel, tiszta tudattal, tiszta lélekkel. Érkezéseddel felforgatod a világot. Nem ismered a hazugságot, nem ismered a megalkuvást, nincs filozófiád, nincs vallásod. 
Csak hited: önmagadban és az emberekben.

Önbizalmad a belső ragyogásod>>>

 

 

 
 

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Naptár

«  Január 2022  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Block title