Változások előtt...

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Zűrzavar van. Káosz. Nem csak az időjárásunkat tépik a viharok, az értékrendünk is foszladozik. Egy álságos, embertelen, az univerzum törvényeivel ellentétes világ haldoklása, amit nap, mint nap érzel. Egy hamis értékrend van letűnőben, mely nem adja könnyen magát.
 
Egy hazug világ utolsó, kétségbeesett kapaszkodása a létezéséért, kétségbeesett kapaszkodása a hazug vallásoknak, a hazug „tudománynak”, a hazug politikának. Kétségbeesett kapaszkodása a pénz uralmának, melyben a pénz nem eszköz volt az élethez, hanem az élet ura.
 
Az univerzumban igazság van. Át lehet ezen lépni ideig – óráig, mert az ember nagyon „bölcs”, azt hiszi, mindent ural, pedig nem ural semmit. 
 
Ma még feje tetejére állított világban élünk, ezért a zűrzavar. Ma még megmosolyogják, olykor kihasználják azokat, akik a szívük szerint léptek új útra. Ma még nehéz azoknak, akik felismerték: egyetlen út van, a szív útja, a szeretet útja. Nincs más út a létezéshez, mert az összes többi a pokolba vitt. 
 
Nem kell a poklot keresnünk sehol sem, elég, ha körül nézünk: már itt van. Gyönyörködhetünk abban, amit a szívünk nélkül, az elménk uralta világban tettünk.
 
Globális öngyilkosság, ami felé haladtunk. Eszmék, amik csak azért léteznek, hogy elválasszanak egymástól, vallások, amelyek mind azt kiáltják magukról: én vagyok az igazi, az egyetlen, az áltudományok sűrű erdeje, amely akkor is beteggé tesz, ha még egészséges lennél. Ideálok gyártásának a tömkelege, az ellentétes elvárások tengere: csoda, hogy még élünk. (Bár tudjuk, csodák nincsenek.) Beszennyeződtünk. Mocskosak lettünk tetőtől – talpig. Feladtuk a lelkünket, megtagadtuk azt a csodálatos teremtményt, akik vagyunk. 
 
S az univerzum erre most azt mondja: elég!
 
Ha jól megfigyeled, egyre inkább kettéválik a világ: útkeresőkre, s a régi, letűnt világba kapaszkodókra. S ahogy múlik a felgyorsult idő, egyre mélyül a két világ között a szakadék. Egyre távolabb kerül egymástól a régi és az új. Ma még olykor előfordul párbeszéd, de már egyre ritkábban. Aki egyszer rátalált az igazi, a valóságos Örökkévalóra, (Univerzumra, Létezésre, Istenre, nevezd, ahogyan akarod) sosem fog visszatérni semmilyen, a lelkeket elválasztó valláshoz. Mert tudja, hogy minden és mindenki EGY. Aki egyszer rájött arra, hogy a SZERETET minden, azt is tudja, az eszmék csak arra voltak jók, hogy irtsa egymást az emberiség. 
 
Ez a régi, letűnőben lévő világ pontosan tisztában van azzal, hogy addig létezik, amíg a szeretetnélküliséget fenn tudja tartani. Meg is tesz mindent azért, hogy elválasszon bennünket egymástól.  Ez a régi, letűnőben lévő világ még nem tudja, amit mi tudunk: a szeretet legyőzhetetlen. A szeretet útján nincs olyan gát és nincs olyan akadály, mely megállítana bennünket. 
Ez a sorozat, amely most indul útjára, szeretné helyre rakni a dolgokat.
 
Beszélgetünk majd a szeretet Istenéről, arról az Istenről, aki mindig is volt, s nem arról, amit a maga képére formált az emberiség. Beszélgetünk arról, hogy minden kincsünk, amire szükségünk van, itt él a körülöttünk lévő természetben, nincs szükségünk mesterséges kitalációkra, s beszélgetünk arról, hogy elsősorban embernek születtünk, s utána lehetünk már bármilyen bőrszínűek, nemzetiségűek. 
Beszélgetünk a lelkünk hangjáról, melyet olykor már meg sem hallunk ebben a nagy zajban, amiben élünk. Beszélgetünk a szeretet, a fény útjáról, mely itt áll előttünk: mindig is itt állt, mindig is itt volt, ideje rálépnünk.
 
Zsóka
 

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 12
Vendégek: 11
Felhasználók: 1
igyorfister

Naptár

«  Április 2018  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Block title