Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Árkovits Amaryl (szerk.) Belső planéták PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (10 MB) ] 2016-11-10, 14:26

Ezzel a módszerrel ráláthatunk arra, hogy miért vagyunk képtelenek tovább lépni egy-egy negatív élethelyzetből, miért nem tudunk megoldani helyzeteket, miért állunk saját boldogulásunk útjában.

Megtudhatjuk hogyan viszonyulunk a bennünk élő, velünk született tulajdonságainkhoz, mondhatnánk: szerepszemélyiségeinkhez.

Megismerhetjük, hogy mely én-részeket utasítjuk el (általában a külvilágban megélt negatív visszajelzések miatt, vagy azért, mert az egyik, vagy a másik szülőnk „nem szeretem” tulajdonsága ez, amit továbbadott nekünk)) és melyek azok, amiket újra aktiválva, megváltoztathatjuk az életünket, visszaszerezhetjük belső erőnket.

A módszer a mély önismeret mellett lehetőséget teremt az ellentétek felszínre hozására és kiegyenlítésére, az együttműködések elmélyítésére. Ezek a tapasztalatok segítenek a teljesebb, sikeresebb és szeretettel telibb élet megalapozásában, megvalósításában.

Nemcsak képletállítóként, de segítőként is fontos információkhoz juthatunk, amik eddig esetleg a tudattalanunkban rejtőztek, és amiket ezek után az életünkben alkalmazni is tudunk.

Egy-egy téma több problémát is felszínre hozhat, illetve egy eleve komplex helyzet esetén akár több órát is tölthetünk a képlet felállításával.

 

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 862 | Letöltések: 415 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 8
Vendégek: 7
Felhasználók: 1
Ani1980

Block title