Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Berente Ági - Vitaminok kertje - Ásványi anyagok, nyomelemek és zöldségek PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (2 MB) ] 2015-03-25, 06:39

Legnagyobb kincsed, akár tetszik, akár nem, nem más, mint az egészséged. Ha nem szolgálod, nem gondozod alázattal és odafigyeléssel, előbb-utóbb megelégel és kiadja az utad. Előbb persze alaposan megreguláz, levonja a bérből a meg nem szolgált napokat, és mivel nem marad másod, koldusbotra juttat.
A sorsod felett az irányítást neked kell kézbe venned, nem várhatsz másra. Meg kell óvnod, meg kell előznöd a saját és a családod életét minden bajtól, betegségtől. A szervezetünknek elengedhetetlenül szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra az anyagcsere-folyamatainkhoz, mert megkönnyítik, felgyorsítják, tökéletesítik az, energiát adó tápanyagok - szénhidrátok, zsírok, fehérjék - beépülését, valamint a salakanyagok eltávolítását. A vitaminok és ásványi anyagok olyan tápanyagok, melyek nem adnak ugyan energiát, napi szinten csekély mennyiségre van szüksége a szervezetnek, mégis fontos, hogy ne szenvedjen hiányt a test egyikből sem.
A vitaminok, mint az élet kis darabkái fontos segítőink, érdemes tisztában lenni, hol találod őket, mire jók, miért van ennyi féle.
A vitaminok és ásványi anyagok a természet kínálata, sehol máshol nem találhatók. Hol is lehetnének máshol? Semmilyen konzerv, zacskós, előre gyártott, feldolgozott étel nem tartalmazza ezeket. Ez benne a csodálatos.

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 914 | Letöltések: 479 | Hozzászólások: 4
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 15
Vendégek: 14
Felhasználók: 1
timboi23

Block title