Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Bogár Zsuzsa - Az ​örökbefogadás lélektana PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (12 MB) ] 2016-12-28, 08:07

„Igazi ​​hiánypótló mű. Eddig ugyanis semmilyen összefoglaló magyar nyelvű irodalom nem állt rendelkezésre az örökbefogadás témájában. Gyakorlatias, könnyen érthető és olvasmányos. Bátran ajánlom mindenkinek, akit a téma kicsit is érdekel vagy érint. Szakembereknek, érdeklődőknek, de természetesen mindenekelőtt nekünk, leendő és már gyakorló örökbefogadó szülőknek.”

Lassúné Pogonyi Éva, örökbefogadó szülő

„Rengeteget köszönhetünk az Ágacska Alapítványnak. Sokat segítettek abban, hogy valóban felkészült szülőkként várjuk gyermekeinket. Örülök, hogy végre könyv formájában is eljuthat az érintettekhez a számos jó tanács, hasznos iránymutatás és az a szemlélet, amit az Ágacska Alapítvány képvisel az örökbefogadással kapcsolatban.”

Vidáné Horváth Magdolna, örökbefogadó szülő

Bogár Zsuzsa pszichológusként 12 éve foglalkozik örökbefogadással, örökbefogadó családok lelki támogatásával. Munkája során sokszor tapasztalta, hogy az örökbefogadásban érintettek mennyire egyedül vannak problémáikkal, és nehezen találnak olyan közegre, ahol nyíltan fel merik vállalni az örökbefogadással kapcsolatos aggodalmaikat, örömeiket, bánataikat. E tapasztalatok alapján, az ő kezdeményezésére jött létre 2003-ban az Ágacska Alapítvány. Az alapítvány, amellett, hogy folyamatosan szervez leendő örökbefogadó szülők számára felkészítő tanfolyamot, a lassan egy évtizedes működése során komplex pszichés szolgáltató központtá vált, segítve ezzel az örökbefogadás előtt állókat, a gyakorló örökbefogadó szülőket és az örökbefogadott gyermekeket.

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1204 | Letöltések: 501
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0

Block title