Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Denene Millner, Steve Harvey - Hogyan gondolkodnak a férfiak? - Fedezd fel, hogy meghódíthasd! PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (8 MB) ] 2016-08-10, 07:29

Ülsz egy sportközvetítés előtt, mobilozol a haverokkal, átlapoznál egy férfimagazint…
Ám ekkor megszólal a feleséged, a párod, a barátnőd: le kéne vinni a szemetet…
Számos párkapcsolat fut zátonyra a rossz, vagy rosszul időzített kommunikáción. Azon, hogy a párok nem ismerik a másik gyengéit, hiányosságait – vagy csak nem akarnak ezekkel szembesülni. Steve Harvey és Denene Millner ezúttal a férfiak – sokszor tagadhatatlanul sajátos - szempontjait veszi sorba, az ő szemükkel és gondolataikkal próbálja szembesíteni a nőket. Jól alkalmazható recepteket nyújt azoknak a hölgyeknek, akik veszik a fáradságot, hogy beleképzeljék magukat a férfiak helyébe. A kitűnő stílusban megírt kötet olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy Mi hajtja a férfiakat?, Mi mozgatja a férfiak cselekedeteit?, Miért hűtlenek a férfiak?, s nem utolsó sorban, miként szerezze meg a nő a hőn áhított karikagyűrűt.
A szerző a nevét viselő Steve Harvey Morning Show-ban nap mint nap találkozott olyan nőkkel, akiknek az volt a problémája, hogy nem kaptak elég viszonzást, ezért csalódtak a férfiakban, végső soron pedig úgy érezték, kapcsolatuk kudarcot vallott, s a továbbiakat illetően is elvesztették illúzióikat.
Steve ezért elhatározta, hogy megismerteti a nőket a férfiak gondolkodásával. Őszintén, minden idealizálástól mentesen, mégis humorosan szembesíti őket a valósággal, amit vagy megszoknak, vagy megszöknek…
Amolyan férfi használati útmutatót tartanak a kezükben a kedves hölgy olvasók, akik ezen ismeretek birtokában vélhetően az irányítást is kezükbe vehetik párkapcsolataikban.
Nos, lássuk, mit is gondolnak a férfiak valójában a szerelemről, kapcsolatokról, meghittségről és elkötelezettségről…

A könyv 2009-ben abszolút No 1 volt az USA-ban, 3 hónapig vezetett minden bestseller listát, beleértve a The New York Times-t és az USA Today-t. Eddig 30 országban adták ki, 1,5 millióan vásárolták meg.

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1182 | Letöltések: 624 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 14
Felhasználók: 0

Block title