Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Dr. Richard Furman - Válassz életcélt! DjVu
[ · Letöltés távoli szerverről (24 MB) ] 2017-03-30, 06:36

Az amerikaiak többsége a középszerűség tengerében él. Kudarcok és sikerek nélkül. Ritkán gondolkoznak el ezen, s nincsenek elérendő céljaik.
Az anyák reggelenként fölkelnek, elkészítik a család reggelijét, azután kezdődhet az estig tartó munka és rohanás. Sokan kezdik a napot mint anya és feleség, majd hirtelen alkalmazottakká válva szenvedik el a dolgozó embereket érő sok-sok feszültséget és problémát.
Lehet, hogy a férj évek óta ugyanannál a cégnél dolgozik - havi fizetést kap, annak rendje és módja szerint halad felfelé a ranglétrán, s észre sem veszi, milyen gyorsan múlik az élet -, mígnem egy napon ráeszmél, hogy egykori álmai már nem fognak valóra válni. Eltelik még néhány év, kezdi elfogadni a helyzetét, és lassan belesüllyed a középszerűségbe.
Hétköznapi emberekről beszélek. A hétköznapi emberek rendszerint arról álmodoznak, hogy egyszer nagy emberek lesznek. Vannak álmaik. Tudják, milyen típusú emberré szeretnének válni. Tudják, miféle otthont szeretnének maguknak, és hogy milyen ruhákat szeretnének viselni. Az a baj, hogy semmi sem indítja őket arra, hogy az álmaikat valósággá változtató célokat tűzzenek ki maguk elé. Nincs meg bennük a vágy, hogy elkezdjék taposni a vizet a part felé, hogy kimásszanak a középszerűség tengeréből, s megvessék a lábukat a lehetőségek partján. Céljaiknak nem tudnak formát adni, s ha már kitűzték, nem tudják, hogyan érjék el azokat. 

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 833 | Letöltések: 427 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 5
Vendégek: 5
Felhasználók: 0

Block title