Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Frank Sommer - Férfiasság PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (200 MB) ] 2017-05-15, 05:37

A „férfi” nem beszél potenciaproblémáiról, aligha akarná magát valaki is blamálni, de rendszeres társalgási téma a potencia, és a különböző szerek férfierő-fokozó hatása. Azonban a legtöbb potenciafokozó szernél hiányzik a megalapozott tájékoztatás. Némely gyógyszer, bár azon a helyen hat, ahol a sikerre szükség van, együtt jár erős testi mellékhatásokkal, jelentős anyagi áldozatot is követelve. Ismeretes, hogy az ember az életkor növekedésével veszít „férfiúi erejéből”. A vérkeringés, a szövetek rugalmassága és a péniszben a vérmegtartás képessége csökken. Átfogó vizsgálatokat végezve megállapították, hogy 40 és 71 év között az amerikai férfiak 52%-ának van potenciaproblémája. Fiataloknál is felléphetnek hasonló gondok, például szexuális inaktivitás vagy szervi okok miatt. A férfiak szexuális teljesítőképességének kérdése 1998 elején került ismét reflektorfénybe. Ekkor kapott forgalmazási engedélyt a „kék csodatabletta” az amerikai piacon. 
Az urológus és sportorvos szerző a sportoló férfiak – különösen a kerékpárversenyzők – merevedési zavarainak okait feltárva kifejlesztette a VigorKobic® tréningprogramot, amely az oxigénellátást és a vérellátottságot egyaránt fokozza a hímvesszőben és környékén, s ezáltal megmarad, illetve javul az „állóképesség”, gyógyszermellékhatás nélkül. Bár ennek az intimtornának is vannak „mellékhatásai”: általa a magömlés célzottan késleltethető.

A szerző, dr. Frank Sommer 1967-ben született Aachenben. Iskoláit és az orvosi egyetemet Kölnben végezte. A Kölni Egyetem Urológiai Klinikáján kiemelten foglalkozott a férfiak szexuális zavarainak kutatásával. 1996- ban Párizsban az Európai Urológus Kongresszuson első díjat kapott akkori kutatási tevékenységéért. 1997-ben Hessenben Fitness-Aerobic-Mester lett, és ezzel nem csak sportbéli szaktudását bizonyította, hanem saját testi erőnlétét is. Mint sportorvos és urológus a potencia és sport összefüggéseit kutatja. Jelenleg Németország legnagyobb urológiai klinikáján, a Golzheimi Paracelsus Klinikán tevékenykedik.

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 742 | Letöltések: 186
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Block title