Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Szoó Judit - Kilófaló lélekkönyv (A végső megoldás?) PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (12.6 MB) ] 2015-02-11, 18:49

"Ez a könyvem más, mint a többi. Azokkal egy korszak lezárult, ezzel egy újat kezdünk. Biztosan lesz, aki elsőre nem is fogja érteni minden szavát, Olvasóim másik része viszont képtelen lesz letenni a könyvet, és azt érzi: - Istenem, mintha ismét az egész rólam szólna! A Kilófaló lélekkönyv nekik íródott...
Ez egy ébresztőkönyv, és a még alvóknak vagy a már ébredezőknek szól. Mindazoknak, akik kezdik sejteni, nem a vak végzet, nem a véletlen, nem Isten haragja vagy jóindulata csapkod minket ide-oda életünk során, hanem minden, ami történik velünk, az kizárólag rajtunk múlik. A kérdés csak az, hogyan tudjuk úgy irányítani az életünket, hogy boldogok, egészségesek, kiegyensúlyozottak lehessünk? Ehhez próbál segítséget adni a Kilófaló lélekkönyv.
Ettől függetlenül Szoó Judit-kötet nem létezhet receptek és a tőle(m) megszokott önirónikus humor nélkül. Sok más mellett, mire a könyv végére érünk, szándékom szerint ki-ki választ kaphat arra is, hogyan lehet a testi, tüneti kezelés helyett lélekben elengedni örökre a súlyfeleslegünket. Ez a könyv nem felülírja vagy idejét múlttá teszi az eddig megjelent Kilófaló szakácskönyveket és magát a KF életmódot, sokkal inkább teljessé, egésszé, befejezetté teszi azt. Továbbra is a saját történetemet mesélem el, hogyan találtam rá az ideális súly kergetése közben a végső megoldásra, mely történet segítségedre lehet a saját utad megtalálásában. Ám én csupán elindíthatlak az úton, végigmenned Neked kell rajta.
Sikeres célba érést kívánok!"
Szoó Judit

 

További kilófaló könyvek itt>>>

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1038 | Letöltések: 488 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 9
Vendégek: 9
Felhasználók: 0

Block title