Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Életmóddal kapcsolatos könyvek » Könyvek - életmód

Vida Ágnes - Babastart PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (10.3 MB) ] 2015-01-26, 09:59

Hogyan alakítsd úgy a mindennapjaitokat, hogy Te és a baba is egyaránt jól érezzétek magatokat a bõrötökben! Megtudhatod, milyen az a napirend, ami kiszámíthatóvá teszi az idõt, de nem kötõdik szigorúan beosztott órákhoz és percekhez, ami rugalmasan követi a baba fejlõdését, s amelynek köszönhetõen jut idõ majd a babára, a ház körüli teendõkre és még magadra is.
Megtanulod megelõzni a legidegesítõbb magatartási problémákat, az alvászavarokat, az elalvási gondokat, a hisztit, a szoptatási problémákat, az evési problémákat, a felkapatást, a szeparációs szorongást, az unatkozást, a nyûgösködést.
A sokféle játékos teszt segítségével megismerheted gyermeked személyiségét, mit tud, mit csinál szívesen, milyen helyzetre hogyan reagál. Megtanulod értelmezni, miért sír a baba és egyáltalán: hogyan kommunikál, hogyan értheted meg, mikor mit akar és mi a baja? Az életkor specifikus tesztek segítenek eldönteni, mit tud már a gyermeked és esetleg mit kellene még tudnia az adott életkorban. Az intelligenciatesztek révén már egészen kicsi korban felismerheted, milyen területeken van szüksége a picinek fejlesztésre.
Választ kaphatsz a játékokkal kapcsolatos kérdéseidre is. Mit játsszál a babával? Milyen életkorban milyen játékokat adjál neki? Melyik játékból mit tanulhat meg? Hogyan játszatok közösen? És hogyan tanuljon meg önállóan játszani?
Megtanulod, mit tehetsz a leggyakoribb magatartási problémák ellen: hogyan oldd meg az alvászavarokat, evési problémákat, állandó unatkozást, nyûgösködést, hisztit és akaratoskodást.

Kategória: Könyvek - életmód | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1333 | Letöltések: 583 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 12
Vendégek: 10
Felhasználók: 2
kovacsjuditaa, heipachemoke

Block title