Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Ben Sweetland - Alapkönyv a sikerről PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (10 MB) ] 2017-04-07, 06:07

Az Alapkönyv - sajátos útikalauz. Talán az egyetlen olyan önfejlesztési könyv, amely arra az igazságra épül, hogy a siker nem a beérkezés, hanem az utazás módja. Göröngyös útja, ahogyan elsajátítjuk az eredményes és hatékony cselekvés szokásait, és az a sok-sok feledhetetlen állomás, ahol körülpillantva elégedetten nyugtázzuk, hogy egyre hozzáértőbbek vagyunk céljaink megvalósításában. Ezért mondja a szerző, hogy "aki rálépett az önfejlesztés útjára és el van szánva, hogy azt végig is járja, már most sikeres!" Aztán így folytatja:
"Könyvem segítséget nyújthat az induláshoz és az utazáshoz - ha nyitottan közelítünk a gondolataihoz, ha elhisszük, hogy ezek igazságát sok sikeres és boldog ember tapasztalta igazolja. Ne feledjük: egy gondolat csak akkor válik erővé, ha hiszünk benne! Ezért időt és lehetőséget kell adnunk neki, hogy a mi életünkben is ierővé váljék, és megmutassa, mire képes.
Sokan olvasnak önfejlesztési könyveket, és miközben ismerkednek a módszerekkel, az alkalmazás kapcsán a sok-sok Tomra, Dickre és Harryre gondolnak. Azokra, akiknek ezeket feltétlenül alkalmazniuk kellene. Önmagukra a elgritkább esetben vonatkoztatják az ötleteket, a módszereket. Bármennyire is különös, de így van. Tapasztalatból tudom. Ezért szeretném, ha Ön, Tisztelt Olvasó, úgy tekintene e könyvre, hogy az kifejezetten az Ön számára írtam. Minden fejezetét, minden bekezdését, minden mondatát. Egyetlen módszert, egyetlen ötletet sem ajánlok, amelynek igazságát és eredményességét ne igazolta volna az élet. Ám semmit sem kell vakon elhinni - kivéve egyetlen igazságot: azt, hogy ha egy gondolatot nem alkalmazunk, ha egy módszernek nem adunk esélyt, hogy hatékonyságát és eredményességét bizonyítsa, nem számíthatunk sikerre." 

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1106 | Letöltések: 592 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0

Block title