Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

David Heller · Elizabeth Heller - Gyermekgondolatok Istenről, a Mennyországról és az angyalokról PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (174 KB) ] 2012-03-16, 09:38
Ez a könyv arról szól, hogyan látják gyermekeink Istent, a Mennyországot, az angyalokat és az általuk elképzelhető spirituális lehetőségeket. Öt és tizenkét év közötti gyerekekkel készített terjedelmes interjúink során megkértük legifjabb lelki társainkat, gondolkodjanak el olyan magasztos dolgokról, mint Isten és a Mennyország, aztán tárják elénk, ami a szívükből jön. A gyerekek vallásos hitén keresztül, képzeletük segítségével megelevenedő angyalok, hírességek és dédnagyszülők meglepően elevenek, és lelkesen igyekeznek kapcsolatba lépni a mi világunkkal. A Föld és a Mennyország közti különbségek sosem tűntek még ily jelentéktelennek. 
Azt fedezhetjük fel, hogy a gyerekek különösen kedvelik az angyalokat. Cseppet sem lepne meg bennünket, ha ez az érzés kölcsönös volna. Világosan kiderül a gyerekek gondolataiból, mennyire elragadtatják őket az angyali lét kellékei – nevezetesen azok az elmaradhatatlan glóriák és szárnyak. Hasonlóképpen vonzza őket az angyalok szimbolizálta jóság és kedvesség. De úgy látszik, egyetértenek a filozófussal, G. K. Chestertonnal is, aki szerint „az angyalok azért tudnak repülni, mert olyan könnyűnek érzik magukat”. Ehhez a gondolathoz tartván magukat, a gyerekek jó adag humorral tálalják elképzeléseiket az angyalokról és a túlvilágról általában. Bízzuk a hét- és nyolcévesekre, és ők elragadóan vegyítik a vidámságot ünnepélyességgel, hogy mindeközben továbbra is tisztelettel viseltessenek a Mennyország Teremtője és vallásos hitünk iránt. 
Örömünkre szolgált, hogy ezt az inspiráló témát a gyerekek elé tárhattuk, most pedig boldogan mutatjuk be Önöknek mennyei gondolataik gyűjteményét. 
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 931 | Letöltések: 400 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 18
Vendégek: 18
Felhasználók: 0

Block title