Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Deepak Chopra: Tökéletes egészség PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (59.7 MB) ] 2010-11-16, 08:48

A szerző neves szakértő, aki jelen könyvének első részében pontosítja fogalmainkat, hogy mit is nevez(het)ünk tökéletes egészségnek. Kb. 100 oldalon belül található a Maharisi Ájurvéda testtípustesztje, mellyel  könnyedén beazonosíthatja, hogy pontosan hová, mely testtípusba tartozik. Szó esik arról, hogy mi áll a természet tervrajzában, és hogyan borul fel a dosák egyensúlya, valamint az egyensúly helyreállításának módjáról.

 

A második részt a kvantummechanikai emberi testnek szenteli. Kvantumgyógyászat, pancsakarma, transzcendentális meditáció, pulzusdiagnosztika, boldogságtechnika, zene- és aromaterápia mind-mind részét képezik a lehetséges gyógymódoknak. Ezen módszerek leírásában mindenki megtalálhatja azt, ami érdekes, hihető, megvalósítható, és a legmegfelelőbb.

 

A harmadik rész összhangba hozza az olvasottakat a gyakorlatba is átültetőket a természettel a napi és évszakonkénti menetrend és a  gyakorlatok végrehajtásával. Szerepel ebben a részben a többi között a testtípus szerinti étrendek, a hat alapíz, és az agni (emésztő tűz) részletes leírása; egy mindenki számára áldásos étrend. a testgyakorlás címszó alatt képekkel illusztrálva megtalálható a napüdvözlet, akülönböző jóga-pozíciók és a kiegyensúlyozott légzés.

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 4251 | Letöltések: 1891 | Hozzászólások: 6
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 17
Vendégek: 17
Felhasználók: 0

Block title