Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Dr. Bruce Goldberg - Asztrálutazók kézikönyve PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (43.6 MB) ] 2011-08-19, 10:37
Az asztrális utazás olyan mindennapi, mint a lélegzetvétel, akár tudatában vagyunk, akár nem – állítja Bruce Goldberg. Fizikai testünkön kívül létezik egy asztráltestünk is, amely az előbbitől függetlenül tud közlekedni a világmindenségben. A leggyakoribb asztrális utazás álomba merülés során következik be. Az álom is testen kívüli élmény, amikor is más dimenzióban létezünk. Utazásaink során különféle asztrális entitásokkal találkozhatunk, s e találkozások megszabadítanak bennünket a halálfélelemtől és segítenek a szellemi felkészülésben. Összeakadhatunk hozzánk hasonló utasokkal, halálközeli élményben részesülőkkel, két élet között megpihenőkkel, segítőkkel és szellemi vezetőkkel, s természetesen démonokkal is.
A könyv izgalmas elméleti részeit gazdag gyakorlati – önhipnózison, vizualizáción alapuló – egységek követik. A szerző részlete tanácsokat ad az utazások mikéntjét illetően: az étrendünk átalakításáról a vizualizációs gyakorlatig, a megfelelő környezet kiválasztásáig.
S hogy miért érdemes megtanulnunk e különleges technikát? Mert az asztrális utazás olyan egyedülálló élmény, amellyel sok mindent megtudhatunk a világmindenségről.
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 3919 | Letöltések: 1737 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Block title