Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Dr. Eben Alexander- Ptolemy Tompkins - A mennyország felfedezése PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (676 KB) ] 2017-04-15, 11:07

• Kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk?

A mennyország létezik szerzője a letűnt korok bölcseivel, modern természettudósokkal és azokkal a hétköznapi emberekkel karöltve írta meg ezt a könyvet, akik a mélyen spirituális élményeik során ráébredtek, hogy a mennyország tényleg létezik, mi pedig valójában kozmikus lények vagyunk. 

Amikor A mennyország létezik megjelent, néhány olvasó azt írta Dr. Eben Alexandernek, hogy szerintük a halálközeli élménye lehetetlenség. Ugyanakkor sokan írtak neki arról is, hogy a története összhangban áll a saját élményeikkel. Dr. Alexandernek ez segített rájönni, hogy ha megosztja a történetét, az sokaknak lehetővé teszi, hogy elhiggyék, amit őseink konkrétan tudtak: az életnek és az univerzumnak mélyebb jelentősége van a földi létezésünknél.

Dr. Alexander több ezer olyan emberrel találkozott és levelezett, akikre hatással volt a története. Továbbá abba is beleásta magát, hogy mit mondanak a világ nagy vallásai és filozófusai arról, hogy a lélek túléli a halált. Mélyen meglepte, hogy a múltnak ezek a hangjai milyen gyakran állnak összhangban azzal, amit a jelenkor hétköznapi szereplőitől hall. 

A mennyország felfedezésében ebben a kötetben megoszt néhányat azon történetek közül, amelyeket az emberek meséltek el neki, és feltárja az összefüggéseket közöttük, és aközött, amit világunk spirituális hagyományai állítanak a lélek útjáról.

A mennyország felfedezése megmutatja, hogyan feledtük el azt, amire most végre kezdünk rájönni: hogy kik vagyunk igazából, és mi a valódi küldetésünk.

*
„A mennyország felfedezése” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik már ismerik a szerzőnek a 2012-ben megjelent A mennyország létezik című könyvét, amelyben a kómában átélt halálközeli élményeiről számolt be, azt állítva, hogy tudományos módszerekkel bizonyítható a mennyország létezése. (A kötet mind a mai napig rengeteg szakmai vitát gerjeszt, az orvostudomány komolyan foglalkozik Dr. Eben Alexander megállapításaival, keresve a cáfolatokat, vagy éppen a bizonyítást...)

Ez a könyv ennek a folytatása, a további bizonyítékokról, amelyet a téma világhírű szakértőjével, Ptolemy Tompkinsszal közösen írt.

Dr. Alexander Eben - A mennyország létezik>>>
 

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 977 | Letöltések: 414 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 14
Felhasználók: 0

Block title