Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Dr. Török Tibor - Istenhit és természettudomány PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (78 MB) ] 2017-02-09, 08:26

Isten mindenható voltának az a legnagyobb érzékelhető jellemvonása, hogy gondolatában elvész képzeletünk. Majd önmagához megtérve vegye észbe az ember, micsoda ő ahhoz viszonyítva, ami van, értse meg, hogy a természet a tér belső zugában eltévedt lény, aztán a lakásul szolgáló kis odúból - értem ez alatt a világmindenséget - tanulja meg helyesen értékelni a Földet, a birodalmakat, a városokat és önmagát...
Mert végre is mi az ember a természetben? Semmi a végtelenséghez, minden a semmihez viszonyítva, közép a semmi és a minden között. Végtelen messze van tőle, hogy felfogja a szélsőségeket, a dolgok végcélja leküzdhetetlenül rejtve van számára egy áthatolhatatlan titokban, mert egyaránt képtelen meglátni a semmit, amelyből vétetett, és a végtelent, amelyben elmerül... Minden a semmiből indult és a végtelenségig vitetett. Ki tudja követni ezeket a csodálatos lépéseket?
A csodák alkotója megérti őket... A tanult ember megérti, hogy mivel a természet minden dologba beleírta a maga és teremtője képét, szinte valamennyiben megtalálható kettős végtelensége.

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 652 | Letöltések: 243 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 10
Vendégek: 10
Felhasználók: 0

Block title