Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Haris Dzsohari - Tudatos légzés, tudatos elme A légzés által működő elme. A magasabb rendű légzés, elme és tudat összhangja PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (7.4 MB) ] 2011-01-11, 06:24
India spirituális mesterei, a jógik évszázadok óta ismerik a tudat és a légzés összefüggésének fontosságát. A testünket fenntartó életerőt a légzés, és a légzés energiáját az elme szabályozza. Az orrnyílások finom fizikai kapcsolatban vannak az idegrendszer hálózatával. 
Sokszor és valóságosan átélt tapasztalatunk: lélegzetünk változása lelki vagy testi ingerek hatására a megkönnyebülés katartikus sóhajától, a félelem és a harc kapkodó lélegzetéig, vagy az ijedtségtől elfúló hangig…
Amit ezt a könyv nyújt, az egyedülálló a nyugati világban… a váltott orrnyílásos légzés (szvara jóga) módszertanával megtanítja megfigyelni és szabályozni a légzésmódokat, hogy a lehető legnagyobb mértékben megnövelhessük energiánkat és az életerőnket. 
Haris Dzsohari, a tantra tudósa, a Csakrák című könyv szerzője, átfogó képet ad egy olyan, csupán szankszkrit szövegekben fennmaradt témáról, mely egyébként hozzáférhetetlen volna az európai közönség számára.


 
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 4010 | Letöltések: 1734 | Hozzászólások: 5
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 21
Vendégek: 21
Felhasználók: 0

Block title