Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

László Ervin - Kozmikus kapcsolatok PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (1.1 MB) ] 2012-02-20, 17:05
Döbbenetes szintézis! A szerző a legalapvetőbb kérdésekhez nyúl hozzá, amelyek évezredek óta nyugtalanítják az emberiséget. Sorra veszi tudásunkat a kozmoszról, az anyagról, az életről és a tudatról, majd a történeti áttekintés után mai ismereteink ellentmondásain keresztül szenzációs következtetésekre jut. A természetben a négy egyetemes erő mögött (gravitáció, elektromágnesesség, gyenge és erős atomi kölcsönhatás) létezik egy ötödik mező, a pszi-mező. Ez kapcsol össze múltat és jelent, ez köti össze a világban létező dolgokat, és segíti a fejlődést az egyszerűtől a bonyolultabb szerkezetű létformákig. A könyv azért is lebilincselő, mert a modern tudomány felől jut azokra a következtetésekre, melyeket például az indiai filozófia már évezredek óta ismer. Ez valójában a "mindenség elmélete", amelybe a tudat ma még rejtélyes jelenségei is besimulnak. 
László Ervin, az Olaszországban élő tudós, akinek eddig tizenhét nyelven jelentek meg művei, kristálytiszta logikával, világos és egyszerű stílusban csalogatja be az olvasót a jelenségek dzsungelébe. A szerző szinte mindent felölel az ősrobbanástól a genomon keresztül a vákuumenergiáig. 
Aki szeretné megismerni korunk tudományos eredményeinek elszórt mozaikkockáit, döbbent tanúja lehet, miként bontakozik ki ezekből egy új, egységes világkép. 
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 2753 | Letöltések: 1012
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 5
Vendégek: 4
Felhasználók: 1
icu28

Block title