Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Meir Schneider-Gyógyul, hogy gyógyíthass! PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (1.1 MB) ] 2011-07-24, 12:45
Akik nem hisznek azokban az eseményekben, amelyeket köznapi szóval - és gyakran oly könnyelműen -a csodák körébe utalnak, azok bizony most megrendülhetnek ebben a véleményükben. Könyvünk szerzője ugyanis azt vallja: hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Ez a kijelentés nagy reményt ad mindannyiunknak, hiszen az egészség a mi legfőbb értékünk! * Mire alapítja optimizmusát e kötet írója, a ma már világszerte ismert terapeuta, Meir Schneider? Arra, hogy ő vakon született, de a szembetegségéből kigyógyította önmagát! Később - tanai alkalmazásával - rengeteg beteg szabadult meg a legkülönfélébb testi bajoktól: hát- és gerincbántalmaktól, látáshibáktól, izületi gyulladástól, izomsorvadástól, bénulástól, fejfájástól, és még sorolhatnánk. *
Schneider alaptétele: sohase adjuk fel a reményt, mert hittel és akarattal úrrá lehetünk testünk hibáin, újjászülethetünk akár végzetesnek hitt betegségeinkből is. Miképp? Hisz épp ezt tartalmazza ez a könyv, amelyet most Ön a kezében tart. Tanácsait megfogadva segíthet önmagán, sőt másokon is.

A szerzőtől tanult hittel és akarattal meggyógyulhatunk, és megtehetjük a legtöbbet is, amit ember adhat: Meggyógyíthatunk másokat is!
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 2576 | Letöltések: 1080 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 15
Vendégek: 14
Felhasználók: 1
anikonagy

Block title