Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Michael Scanlan · Randall J. Cirner - Szabadítás a gonosz lelkektől PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (6.9 MB) ] 2015-10-02, 07:07

Ki a sátán? Nevessünk rajta, vagy féljünk tőle? Ha végignézünk a könyvesboltok kirakatain, az látjuk, hogy egyre több könyv jelenik meg démonokról, kísértetekről, sátánról, boszorkányokról, Egyes könyvek nevetségessé teszik, mások túlhangsúlyozzák. Az egyik szerint gonosz erőről van szó, a másik szerint személyes szellei hatalomról. Elolvasásuk után sok eseten még a felnőtt emberek is félelmet éreznek. Van, aki hetekig nem mer bemenni este a sötét szobába. 
Riportokat olvashatunk, amelyekben többen is elmondják, hogy démonok támadásának voltak részesei – gyilkos érzések rohanták meg őket, hirtelen erős gyűlölet, félelem támadt bennük, látták, amint egyes tárgyak elmozdultak, ismeretlen hangokat hallottak a lakásban… 
Mi az igazság? Nevessünk a sátánon, vagy féljünk tőle? Egyáltalán ne foglalkozzunk vele, vagy figyeljünk működésére a mindennapokban? VI. Pál pápa a Szentírás alapján úgy nyilatkozott 1972. november 15-én, az általános kihallgatáson, hogy a „sátán egy élő, szellemi, romlott és romboló személy, szörnyű, titokzatos és félelmetes valóság, aki álnokul fenyegeti az ember erkölcsi egyensúlyát” és akinek fő törekvése a „hazugság és a gyilkolás” 

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 592 | Letöltések: 294 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 14
Felhasználók: 0

Block title