Mikhail Naimy – Mirdad könyve ( kérésre!) - Könyvek - ezoterika - Ezoterikus könyvek - Ezoterikus könyvek, filmek, zenék - Új Kor Klub - A lélek szigete
Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Újdonságainkból

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Mikhail Naimy – Mirdad könyve ( kérésre!) Doc.
[ · Letöltés távoli szerverről (896 KB) ] 2011-08-28, 20:26
Mirdad könyvének legendája azokra a szövegekre emlékeztet, amelyeket a kezdetektől fogva az emberiségre ruháztak, és amelyek az Egyetemes Tanhoz tartoznak. Ez a könyv is magán viseli az élő igazság ismertetőjegyeit.
Mirdad könyvét azoknak írták, akik arra az ősi és alapvető kérdésre keresik a választ, hogy „Ki vagyok, honnan jövök, és hová megyek?” Naimy megmutatja, hogy e kérdésekre a válaszokat itt és most meg lehet találni. A történet a Világosság üzenete, amely meg is mutatja az utat ehhez a Világossághoz. Az Egyetemes Tan megnyilatkozásaként az Útról, az Igazságról és az Életről tanúskodik.
A szerző az angol kiadónak ezt írta: „A Mirdad könyve ténylegesen szakít minden megkövült dogmával, tartozzon az akár a valláshoz, a filozófiához, a politikához vagy bármely egyéb területhez… Jelentősége épp abban áll, hogy a létezés megragadásának új módját tárja elénk. Fel akar rázni a dogmatikus téboly tompultságából, amely csupa gyűlölet, viszály és zűrzavar…”
Mikhail Naimy évekig tartó amerikai tartózkodása után Libanonban, a Sannin-hegység lábánál írta ezt a könyvet. Először angolul jelent meg (Bejrút, 1948), majd franciául, németül, hollandul, portugálul, spanyolul, arabul és többek között gujarati ill. hindi nyelven.
A Mirdad könyve alapján Naimyt a XX. század legnagyobb spirituális gondolkodói közé sorolhatjuk.
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1733 | Letöltések: 553 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Neked szól!

Hírlevelünk

Hírlevél

Társoldalunk

Kosár

A kosarad üres

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 17
Vendégek: 15
Felhasználók: 2
erika74, ZsZsóka