Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Paulo Coelho: A győztes egyedül van PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (3.8 MB) ] 2010-10-08, 19:05
Könyveim egyik állandóan visszatérö témája: mennyire fontos, hogy megfizessünk az álmainkért. De milyen mértékben manipulálhatók az álmaink? Az utóbbi évtizedekben olyan kultúrában élünk, amely kiemelkedö jelentöséget tulajdonít a hírnévnek, a pénznek és a hatalomnak. Sokan közülünk azt hiszik, hogy kizárólag ezekért az értékekért érdemes küzdeni, és nincsenek tudatában annak ténynek, hogy a kulisszák mögött rejlö valódi manipulátorok névtelenek maradnak. Ezek a manipulátorok tisztában vannak vele, hogy a legerösebb hatalom észrevétlen - egészen addig a pillanatig, amikor már késö észrevenni, mert csapdába estünk. Erröl a csapdáról szól ez a könyv.
A gyöztes egyedül van négy föszereplöje közül hárman hagyják, hogy manipulálják az álmaikat: Igor, az orosz milliárdos azt hiszi, hogy az emberölés elfogadható, ha a tettest nemes cél - például az emberi szenvedés megszüntetése vagy a szeretett nö visszaszerzése - vezérli.
Hamid, a divatmágnás a legjobb szándékkal kezdte a pályafutását, hogy aztán beszippantsa a gépezet, amelyet ö csak föl akart használni céljai eléréséhez.
Gabriela - akárcsak a mai emberek többsége - meg van gyözödve róla, hogy a hírnév önmagában is elég cél, a legmagasabb kitüntetés egy olyan világban, amely a hírnevet tartja a legnagyszerübb teljesítménynek.

Ez nem thriller, hanem egy kimerevített tablókép arról, hogy hol tartunk most.
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 4296 | Letöltések: 2023 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 17
Vendégek: 17
Felhasználók: 0

Block title