Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Peter Orban · Ingrid Zinnel · Thea Weller - Symbolon - Az emlékezés játéka PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (5 MB) ] 2015-05-18, 06:57

A SYMBOLON képekben megjelenített asztrológiai iskola: a tizenkét állatövi jegyet tizenkét szerepszemélyiségként jeleníti meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Így jön létre az a hetvennyolc kép, amelyek jelentősen megkönnyítik az asztrológia megértését.

A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, a segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. 

Egyszerre folytathatunk asztrológiai és önismereti tanulmányokat a kártya segítségével. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe...

Kártyák>>>Dr. Peter Orban 1978 - tól tevékenykedik asztrológusként és lélekgyógyászként, illetve végez csoportterápiát és oktat mindkét szakterületen. A lélek szószólójának és elkötelezettjének tekinti magát, és pácienseit minden tekintetben híven képviseli. 

Ingrid Zinnel gyermekkönyvek írójaként és illusztrátoraként kezdte a pályafutását. 1982 - ben alkotta meg dr. Peter Orbannal közösen a Symbolonnak elnevezett önismereti eljárást. Azóta lélekgyógyászként, asztrológusként és homeopataként tevékenykedik, illetve a felsorolt szakterületeken oktat.

*
A „SYMBOLON - AZ EMLÉKEZÉS JÁTÉKA” című ezen kiadványt az asztrológia iránt érdeklődő, a kártya segítségével asztrológiai és önismereti tanulmányokat is folytatni akaró, tanulva játszani és játszva tanulni szerető olvasóinknak ajánljuk.

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1521 | Letöltések: 658 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Block title