Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Richard Webster - Arcolvasás mindenkinek PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (6 MB) ] 2015-03-11, 21:02

"Arcunk titkot rejt. Titkot, amely lelkünk mottóját viseli, és amelyből az is kiolvashatja természetünket, aki még az ábécét sem ismeri." (Sir Thomas Browne)

"Soha ne ítélj a külső alapján!" szól a közismert intelem. Ennek ellenére akarva-akaratlanul ezt tesszük. Elménk ezernyi megismert arcot tárol és társít a megfelelő jellemvonásokkal. Különféle arckarakterek alapján véleményt alkotunk embertársainkról. Vajon az ebből eredő következtetéseink minden esetben reálisak? Hogyan alakíthatjuk megérzéseinket biztos tudássá? A Magyarországon is jól ismert Richard Webster legújabb könyve épp ezt az ismeretanyagot nyújtja az olvasóknak.
A könyv első része a hagyományos arcolvasást, míg a második a jelek értelmezését, illetve az arckifejezések megfejtését írja le. Mindezt alkalmazva arcuk alapján felismerjük mások motivációit és szükségleteit. Nagyobb emberismeretre teszünk szert, toleránsabbá válunk, sikeresebben és könnyebben oldjuk meg konfliktusainkat. Az Arcolvasás mindenkinek elindít az önismeret felé vezető úton is, saját arcunk feltérképezésével fejleszthetjük személyiségünket.

Az arcolvasás képességének elsajátításával egy olyan tudást kapsz, amellyel toleránsabbá válsz, könnyebben oldod meg a konfliktusokat és jobban kiigazodsz a körülötted élőkön. A könyvben leírtak segítségével sikeresebbé és sokkal könnyebbé teheted saját magad számára az életet. 

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1518 | Letöltések: 989 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 11
Vendégek: 11
Felhasználók: 0

Block title