Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Shalila Sharamon · Bodo J. Baginski - A csodálatos grapefruitmag PDF
[ · Letöltés távoli szerverről (17 MB) ] 2015-12-05, 10:45

Shalila Sharamon és Bodo J. Baginski természetgyógyász házaspár – több szakmai bestseller szerzője – véletlenül akadtak rá egy természetes növényi kivonatra, melynek széleskörű alkalmazási lehetőségei felkeltették az érdeklődésüket. 
A korábban ismeretlen grapefruitmag-kivonat a legújabb tudományos kutatások szerint rendkívül hatékony készítménynek bizonyult. Sikerrel alkalmazható a megelőzés, az egészségmegőrzés területén és a gyógyításban egyaránt. Kitűnő természetes konzerválószer, használható az állatgyógyászatban, a mezőgazdaságban, kozmetikai készítmények, vagy háztartási tisztítószerek, növényvédő szerek alkotórészeként – hogy csak néhányat emeljünk ki a könyvben részletesen leírt alkalmazási területek közül. 
A sokféle alkalmazási lehetőség ismeretében sok tudós feltételezi, hogy a grapefruitmag-kivonat a jövő egyik legértékesebb – természetes eredetű – baktérium-, gomba-, és parazita-ellenszere. 
A szerzők lelkes és fáradságos kutatómunkával összegyűjtötték a tudományos kutatás eredményeit, valamint a laikus felhasználók tapasztalatait, melyeket egységes, holisztikus szemléletbe foglalva, közérthetően adnak közre. 
A könyv tartalmazza a felhasználók számára oly fontos alkalmazási előírásokat, a pontos adagolást is. A függelékben az érdeklődők a legújabb tudományos kutatások eredményeiről is tájékozódhatnak.

Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 733 | Letöltések: 360 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 8
Vendégek: 8
Felhasználók: 0

Block title