Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Könyvek - ezoterika

Walsch Neale Donald: Egységben Istennel PDF
[ · Letöltés távoli szerverről () ] 2010-10-06, 05:13
Tudd, hogy gyógyítani jöttél. Hogy meggyógyíts egyet, sokakat, egy egész világot. Nincs más oka az ittlétednek. A mesteri tudás felé tartasz, ideje célhoz érned. Öleld magadhoz a szent pillanatot! Így szól az üzenetem, de nem csak ennyi.
Légy ezen a világon, ne fordítsd el a tekintetedet. A spiritualitás ne azt jelentse, hogy keresel egy barlangot és mindörökre elrejtőzöl a mélyén. Légy ezen a világon, de ne belőle való. Élj az illúzióval, ne pedig benne. Ám ne hagyd a sorsára, ne vonulj ki a világból. Nem ez a módja egy jobb világ teremtésének, és nem ez a módja annak, hogy megtapasztald az éned
legmagasztosabb részét.
Ne feledd, a világ számodra teremtetett, hogy legyen olyan közeged, ahol megtapasztalhatod magad annak, Aki Valójában Vagy.

Itt az idő, hogy így cselekedj. A világ, amelyet teremtettetek, hamarosan elillanhat a teremtésből, ha továbbra is hagyjátok a régi kerékvágásban haladni a dolgait, amíg ti járjátok a magatok útját, csakis a mindennapi tapasztalataitokkal foglalkoztok, és alig-alig törekedtek újjáteremteni magatok körül a nagyobb élményeket és tapasztalatokat.
Nézzétek meg a titeket övező világot! Hallgassatok az iránta érzett szeretetetekre!
Hagyjátok, hogy megmondja, a világ mely részét kívánjátok megújult formában újjáteremteni. Aztán fogjátok a néktek adatott eszközöket és lássatok hozzá az újjáteremtéshez. Forgassátok a társadalmatok eszközeit: a vallás, a nevelés, a politika, a gazdaság és a spiritualitás' eszközeit. Ezekkel az eszközökkel kijelentéseket tehettek, súlyos és nagy erejű kijelentéseket arról, Akik Vagytok.
Ne higgyétek, hogy nem keverhető a spiritualitás és a politika. A politika a megnyilvánult spiritualitás.
Ne higgyétek, hogy a gazdaságnak semmi köze a spiritualitáshoz. A gazdaságotok
feltárja a szellemiségeteket.
Ne gondoljátok, hogy a nevelés és a spiritualitás két különálló dolog. Mert azt tanítjátok, Akik Vagytok - és ha ez nem spiritualitás, akkor mi lenne az?
És ne higgyétek, hogy a vallás és spiritualitás nem egy és ugyanaz. A spiritualitás hidat ver a test, a szellem és a lélek közé. Minden igaz vallás hidat épít, nem pedig falat emel.
Legyetek hát hídverők! Szüntessétek meg a vallások, a kultúrák, a fajok a népek
közötti szakadékokat! Kössétek össze, ami szétválasztatott!
Kategória: Könyvek - ezoterika | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 4152 | Letöltések: 1701 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

Statisztika


Online összesen: 9
Vendégek: 8
Felhasználók: 1
Laci52

Block title