Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Ezoterikus könyvek » Társasjátékok

Doreen Virtue - Angyali útmutatás társasjáték PDF
2015-06-03, 15:26

 Amikor sürgős választ szeretnénk kapni életünk fontos kérdéseire, kérjünk angyali útmutatást. 

Ebben segít ez a társasjáték, amely gyors és pontos választ ad a karrierünket, szerelmi életünket, családunkat, egészségünket, anyagi helyzetünket és életünk egyéb fontos területeit érintő kérdéseinkre. 

Doreen Virtue összeállított egy nagyon egyszerű, könnyen és gyorsan használható jövendőmondó társasjátékot. Tegyük fel kérdésünket az angyaloknak, majd gurítsunk a kristály dobókockával. Válasszuk ki a táblán található 12 ösvény (például Gyerekek, Pénz, Életfeladat, Szerelem stb.) közül, hogy melyikhez tartozik legjobban a kérdésünk. Ezen az ösvényen annyit lépjünk az angyalbábunkkal, ahányat a dobókockával dobtunk. A mező, ahol megálltunk, megadja a választ a kérdésünkre.

A válasz lehet határozott igen vagy nem is, és azt is megtudhatjuk, hogy a kérésünk mikor teljesül. Ez a társasjáték jó szolgálatot tesz a kezdőknek, de azoknak is, akik szeretnék elmélyíteni kapcsolatukat a mennyei vezetőjükkel. 

Segítségével azonnali és pontos választ kaphatunk a magunk és mások kérdéseire.

Az Angyali útmutatás társasjáték összeállítójának számtalan nagy sikerű műve jelent meg a témában, például az Arkangyalok és felemelkedett mesterek, vagy a Gyógyítás az angyalokkal. Szerepelt Oprah Winfrey show-jában, a Jó reggelt, Amerika és a CNN adásaiban. Világszerte tart előadásokat és workshopokat.

A doboz tartalma: egy összehajtható tábla, két kristály dobókocka, négy angyalbábu, amelyek választ adnak kérdéseinkre, egy kézikönyv.

*
Az „ANGYALI ÚTMUTATÁS” című társasjátékot a játszani és tanulni egyaránt és egyszerre akaró fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt ajánljuk.

Kategória: Társasjátékok | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 2614 | Letöltések: 45 | Hozzászólások: 8
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 4
Vendégek: 4
Felhasználók: 0

Block title