Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Filmek » Ezoterikus filmek

Életet menteni film
2014-04-18, 09:56

Jake Taylornak mindene megvan: barátok, hírnév, kosárlabda-ösztöndíj várja; és a legmenőbb lány is az övé a suliban. Mi lehetne ennél jobb? Nézzük Roger Dawson-t. Roger egy semmi. Nincsenek barátai. Nincs reménye. A dolgok nem is lehetnének rosszabbak. Mit tehetne? Jake és Roger legjobb barátok voltak, amikor gyerekek voltak. De a középiskolai politika gyorsan elrántotta őket egymástól. Roger nem illik már össze Jake-el -vagy bárki mással is. Egy tragikus lépést követ el magányában.

Jakes utolsó erőfeszítésével nem tudta megállítani Roger-t, és a hirtelen tragédia Jake világát összetörte. Valami összetörik benne és kérdései merülnek fel addig tökéletesnek látszó életével kapcsolatban. Legfőképpen, nem tudja elfelejteni a kérdést: "Vajon megmentethette volna Roger-t?"

Talán e küldetés válaszaként, Jake megtalálja a következő srácot, aki kitaszított és magányos, segítségre van szüksége, ahogy Rogernek lett volna. De ez a gyors váltás veszélyezteti az addigi értékekre felépített életét. Sokba kerülthet: az addigi barátai, barátnője és még az álma is bánhatja? Vajon megéri az árat, hogy megtalálja a választ a végső kérdésre: "Miről szóljon valójában az élete?"

 

Kategória: Ezoterikus filmek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 527 | Letöltések: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 13
Felhasználók: 1
flow

Block title