Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Filmek » Filmek

A fiúk nem sírnak - dráma film
2010-10-26, 07:45
A poros kisvárosba egy elbűvölő fiatalember érkezik. Brandon Teena (Hilary Swank) igazi társasági ember: A helyi srácok hamar befogadják: vonzó, könnyed, szórakoztató haver és megbízható barát. A lányok bomlanak érte: még nem találkoztak ennyire szenvedélyes, ennyire odadó, ennyire őszinte fiúval. Őszinte? Brandon Teena titka súlyos teher. Egy személyben bámulatos szerető, és misztikus idegen, kistílű tolvaj és lánglelkű álmodozó.
Ki hagyta el valójában a Falls Citytől csupán néhány mérföldnyire fekvő otthont, hogy ebben a kisvárosban végre olyanná legyen, amilyen mindig is szeretett volna lenni? Ki ez a rejtélyes fiú, aki a városka lakói számára olyan, amilyenek ők soha nem lehettek? A megvalósult álom maga Brandon Teena, aki Falls Cityben megtalálja önmagát, az otthont és az igaz szerelmet (Lana Tisdel - Chloe Sevigny). Mikor azonban most már közös titkuk napvilágra kerül, a nyugodt, unalmas közép-amerikai településen elszabadulnak az indulatok: Brandon, aki hazugságával barátai (Peter Sarsgaard, Brendan Sexton III) álmát zúzta össze, meglakol: s a megcsalt társak kegyetlensége nem ismer határokat.
A fiúk nem sírnak című film igaz történeten alapszik. A rendező, Kimberly Peirce bejárta a valós helyszíneket, száz és száz interjút készített, hogy minden apró részletre fény derülhessen. Azonban nem csupán a fiú halálának, hanem inkább életének körülményei érdekelték, az embert kereste ebben a megrázó történetben, e sodrodó, szeretetre és otthonra vágyó ifjú amerikai sorsában.

Kategória: Filmek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 1700 | Letöltések: 17
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 13
Felhasználók: 0

Block title