Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Szakácskönyvek, receptek » Szakácskönyvek, receptek

Binder Egon - Füstölés - Hús, kolbászféleségek, hal PDF
2015-02-10, 07:51

A füstölés hagyományokban gazdag eljárás, mely elsősorban arra szolgál, hogy a húst és a halat tartósítsuk, ezen felül különleges ízt kölcsönöz a füstölendő húsnak. Ebből a könyvből a kezdők választ kaphatnak minden lényeges kérdésre a forró- és hidegfüstölésről, a felszerelésekről az egyszerű füstölőhordótól kezdve a tökéletesített füstölőszekrényig vagy a füstölőkamráig, valamint a füstöléshez szükséges megfelelő fáról és forgácsról, a tűz adagolásáról. A szerző természetesen nem feledkezik meg a füstölés lényegéről sem; kitűnő recepteket találunk a különféle húsok, kolbászféleségek és halak elkészítéséhez. Végül szól a pácolásról, a fűszerezésről, az elrakásról és a helyes füstölésről.

Kategória: Szakácskönyvek, receptek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 744 | Letöltések: 112 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 22
Vendégek: 22
Felhasználók: 0

Block title