Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Keresés a honlapon

Spiritualitás

Oszd meg!

Iratkozz fel!

Hírlevél

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Szakácskönyvek, receptek » Szakácskönyvek, receptek

Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Egytálételek PDF
2015-11-04, 08:25

Az egytálételeket szinte az egész világot mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők. Ez a könyv különböző országok különlegesen jóízű receptjeit kínálja, mint a lazacos-rombuszhalas fricassée vagy a báránygulyás paradicsomszószban, a marhahús flamand módra vagy az angol lancashire-i bárányegytál ropogósra sült burgonyával. Lepje meg bátran családját ezekkel a nemzetközi specialitásokkal!

 

Kategória: Szakácskönyvek, receptek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 377 | Letöltések: 56 | Hozzászólások: 1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Ajándék!

Klubtagság

Támogatás

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 19
Vendégek: 18
Felhasználók: 1
ZsZsóka

Block title