Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Keresés a honlapon

Spiritualitás

Oszd meg!

Iratkozz fel!

Hírlevél

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Szakácskönyvek, receptek » Szakácskönyvek, receptek

Olasz konyha lépésről lépésre PDF
2015-10-03, 06:02

Minden recept legfontosabb hozzávalója a képzelőerő. S ezt az olasz konyhaművészet mesterei szinte mindenkinél jobban tudják, hiszen még egy adag lisztből is tésztacsodát képesek alkotni. És bűvölik a rizottókat, az antipastikat, a pastákat, a fagylaltokat, hogy csak a legismertebbeket említsük. Itália elévülhetetlen érdemeket szerzett a nemzetközi gasztronómia fejlődésében. Klasszikus receptjei közt a legkülönbözőbb tájegységek kreációi kapnak helyet, amelyeket északon friss vajjal kevernek, délen olívaolajjal tökéletesítenek, s a mediterráneum különleges fűszereivel, illatával tesznek ellenállhatatlanná. 

Kategória: Szakácskönyvek, receptek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 412 | Letöltések: 87 | Hozzászólások: 6
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Ajándék!

Klubtagság

Támogatás

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 13
Felhasználók: 0

Block title