Ezoterikus könyvek, filmek, zenék

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Fájlok » Szakácskönyvek, receptek » Szakácskönyvek, receptek

Ragyogó szakácskönyv - régi magyar ízek eredeti receptek alapján PDF
2016-08-20, 06:20

A könyv az eredeti és az igazi magyar receptek gyűjteménye, kiegészítve néhány külföldi, de már igazából "magyarnak is" számító ételkülönlegesség leírásával. A tartalomból: A húsokról; Levesek; Böjtös levesek; Előételek; A magyarhús különböző elkészítési módja; Borjúhús; Disznóhús; Disznósajt, hurka, kolbász, véreshurka stb. készítése; Disznóhús egyéb felhasználása; Birka- és bárányhús; Szárnyasok; Halak; Rákok; Békák, csigák, osztriga, hering, szardella; Szendvicsek, finom kenyérkék, hideg húsok tea mellé; Vadak; Főzelékek; Mártások; Saláták; Tésztafélék; Rizskásás ételek; Ebédek; Vacsorák; Ünnepi menük; Nemzeti ételek; Torták; Sütemények; Teasütemények; Palacsintafélék, fánkok, lepények...

Kategória: Szakácskönyvek, receptek | Hozzáadta:: Zsóka
Megtekintések száma: 334 | Letöltések: 47 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 3
Vendégek: 3
Felhasználók: 0

Block title