Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » A lélek kapuja » Áradjon benned a Fény!

A belső fényed ereje
 
Nem az a gond az életedben, ha sokasodnak az átláthatatlannak tűnő falak. Az a gond, ha a belső fényed kihunyni látszik.
 
Mérhetetlen belső fénnyel, s ebből eredő mérhetetlen szeretettel születünk erre a Földre. A Föld ma még sötét hely, s éppen azért érkeztél, hogy fényed is lámpás legyen a sok pislákoló lámpa között. Azért érkeztél, hogy világíts, harmóniát, békét teremts. Ez a fény az egyetlen lehetőséged, az egyetlen igazságod. Minden tudást magadban hordozol, de láthatóvá, érezhetővé tenni önmagad számára is csak a belső fényeddel tudod.
 
Tápláld ezt a belső fényt magadban, ne hagyd kihűlni. Figyelj befelé, a belső fényre, a belső hangra. Nincs közbülső kapocs, nincs közvetítő, mely a teremtéssel EGYségben tart téged. Ez a te ügyed és a létezés ügye. Sose engedd meg senkinek, hogy eltávolítson önmagad nagyszerűségétől, önmagad csodájától.
 
Őrizd fényed erejét, növeld, áraszd.  S azt veszed észre, hogy egyre jobban érzed magad, végtelen egységet érzel, már nem vagy különálló többé. Az VAGY, aki VAGY.
 
Gergely Zsóka
Kategória: Áradjon benned a Fény! | Hozzáadta:: Zsóka (2013-08-06)
Megtekintések száma: 854
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0

Block title