Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » A lélek kapuja » Áradjon benned a Fény!

Belső fényed igaz tüzében
Belső fényed igaz tüzében
 
Belső fényedben csak igazságot találsz. Nem tűri a félrevezetést, a hazugságot. Belső fényed mutatja meg sorsodat, általad választott utadat. Ebben a fényben látod meg, mi és miért történik körülötted, miből mit tudsz megtanulni. Belső fényed soha nem hagy cserben.
 
Nincs, mi e fölött áll, s nincs hely, ahol ezt keresd. Ott él benned, a lelked mélyén. Veled, életed minden pillanatában. Visszahúzna, ha rossz irányba mész, utat mutatna, ha figyelnél rá.
 
Ez az első, amit láthatatlanná igyekeznek tenni számodra! A saját fényedet! E helyett kapsz vallásokat, kapsz szertartásokat, emberek alkotta szabályokat. Ezeknek a létezéshez semmi köze sincs, mind-mind arra jó, hogy téged börtönben tartson. Ebből a börtönből szabadulni nem egyszerű, mert ezek olyanok, mint a drog: úgy gondolod: nem tudsz nélkülük élni. Pontosan ennek is szánták: elvenni a Fényt, s pótlékokkal ellátni téged…
 
Belső fényedben látod meg a Teremtőt, ezt a végtelen, tiszta energiát, ezt a végtelen fényt, amelyben egyek vagytok. Ebben a fényben látod meg igazán, hogy nincsenek közvetítők közötted és a teremtő között, mert mindig is egy vagy vele, tegnap, ma és holnap is. Ebben a belső fényben válik számodra világossá a létezésed önmaga gyönyörűségében. Árnyékok nélkül.
 
Csak hunyd le a szemed, zárj ki minden gondolatot, csak erre a belső fényre figyelj. Most is ott vár rád. Legbelül.
 
Gergely Zsóka
 
 
 

Kategória: Áradjon benned a Fény! | Hozzáadta:: Zsóka (2013-08-08)
Megtekintések száma: 785 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 15
Vendégek: 14
Felhasználók: 1
cseszi67

Block title