Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » A lélek kapuja » Áradjon benned a Fény!

Az élet dala

Amikor szívedből szól…

Amikor szívedből szól az élet dala csupa ragyogás vesz körül. Eltűnik minden fájdalom, minden szomorúság, mert lüktetve élsz, tele jósággal, tele szeretettel  - egy vagy önmagad igazi lényével.
Nincs árnyék, hiszen bearanyoz téged az Örökkévaló hatalma, teremtő ereje. S veled ragyog, mert magadban hordozod, s te is teremtővé válsz. Nincs félelem, mert érzed  önmagad erejét, egyesülsz azzal a hatalmas belső erőddel, ami mindig is benned volt. 

Amikor szívedből szól az élet dala, megérzed, hogy minden tudás ott él benned, mely a létezésedhez szükséges, nincs külső segítség, nincs külső hatalom. Ráébredsz, hogy a aját utadat járva hatalmas boldogság lobog benned, ami nem függ senkitől és semmitől.

Amikor szívedből szól az élet dala, rádöbbensz, hogy a legnagyobb mestere te vagy saját magadnak, s nem ragaszkodsz senkihez, nem követsz senkit, egyedül csak a saját belső hangodat.

Amikor szívedből szól életed dala, adni akarsz, s most van is mit adnod: a fényt, a ragyogást, hitet, hogy másokat is bátoríts: énekeljék ők is saját dalukat. Csodálatos kórus lesz! Sokféle hangszeren, sokféle dallam!

Gergely Zsóka

 

Megosztom a Facebook-on

Kategória: Áradjon benned a Fény! | Hozzáadta:: Zsóka (2014-05-12)
Megtekintések száma: 648 | Hozzászólások: 6
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 11
Vendégek: 10
Felhasználók: 1
timboi23

Block title