Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » A lélek kapuja » Áradjon benned a Fény!

Január 23.
A csoda odabenn van!

Tündöklő fényességet, jóságot, szeretetet hoztál magaddal! Lehoztad a csodát erre a megfáradt, ma még sötétségben járó világra!

Úgy érzed olykor, elveszítetted, nem találod? Tudod, idelenn, a ma még sötétség uralta világban mindent megtesznek azért, hogy te ezt érezd magadban, mert tudják, ezzel a lelked veszíted el. Az igazi, benned élő FÉNY helyett adnak neked vallásokat, álhiteket, s te csak állsz, kavargó lélekkel.

De tudod, a lelked soha nem hagy cserben téged – ott kopogtat nap, mint nap a szíved ajtaján: figyelj rám! Én még tudom az igazságot! Ne higgy senki másnak, csak nekem!

Igen, a lelked az, amely újra és újra felemel a fénybe, s ha ellenállsz, elkezded rosszul érezni magad.

Olyan hatalmas tudás van benned, amit csak te hozhatsz felszínre, olyan tisztaság, amelyet csak te ápolhatsz magadban. S mindehhez csak arra a halk, belső hangra kell figyelned, amit oly nagy erővel próbál elnyomni a külvilág.

Téged a FÉNY (nevezd Istennek, Univerzumnak, bárminek, aminek akarod) sosem fog egyedül hagyni. S abban a pillanatban, amikor feléje fordulsz, egyenes lesz az utad, segítők serege gyűlik köréd!

Ha most becsukod a szemed, s elképzeled azt a FÉNYességet, amelyből érkeztél, amelyből teremtettél, s hagyod, hogy átjárjon téged, soha nem tapasztalt melegséget és békességet érzel a szívedben. Csak hagyd, hogy vezessen, üzenjen neked!  Ő az, aki táplál, erőt ad, vezet, aki mindig veled van a kezdetek óta. 

Bárhol vagy, ha becsukod a szemed újra és újra egyesülhetsz a Fénnyel, hiszen általa vagy és ő általad van: a kettő egy és ugyanaz! Eltűnik a félelem, eltűnik az aggodalom: csak a tiszta létezés van!

Ne feledd: a csoda odabenn van!

Zsóka

Kategória: Áradjon benned a Fény! | Hozzáadta:: Zsóka (2014-01-23)
Megtekintések száma: 715 | Hozzászólások: 13
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Statisztika


Online összesen: 26
Vendégek: 25
Felhasználók: 1
anikonagy

Block title