Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

2013. Január 2.- Január 7.
Új kor, új világ

Életedben sokszor útkereszteződéshez érsz, s mindig te választasz.

Látsz széles utat, rajta tömeget, hosszú sorokban haladnak, biztonságban érezve magukat. Ők azok, akik irányíthatók, akik úgy hiszik, ebben a nagy szürkeségben minden rendben van. Ők azok, akik mindig tartoznak valamihez, valláshoz, politikához, csak azt vélik egyetlen igazságnak, amit folyamatosan sulykolnak beléjük. Úgy hiszik, nagyon jó, hogy mások kijelölik nekik is az irányt! Mennek tömött sorokban, arcuk fénytelen, léptük nehéz, de úgy gondolják, így a jó. Harc van, küzdelem, ki az erősebb, ki jut feljebb. Harc vélt igazságokért. Harc a semmiért.  De az út jónak látszik, már sokan jártak rajta, teljesen sima és egyenes, sehol egy göröngy, sehol egy gödör. Látszólag.

Látsz másik utat is, de ez oly keskeny még! S nézd csak, milyen kevesen mennek rajta! Itt fénylő arcokat látsz, csillogó szemeket, könnyű lépteket! Ezen az úton mégis tágas a tér, harmónia van, szeretet van, béke van. Egymás megérzése van, egymás látása lélektől – lélekig. EGYség van.
Ezen az úton meghal minden régi, halott minden, ami elválaszt, együttműködés van. EGYségben van minden, ami él, nem egymás ellen nem egymás mellett, hanem EGYütt.

Ez az út a fény útja. Átragyog a széles útra is, vonz, hívogat. Üzen szárnyalva, hogy eljött az idő: a fény árad, s múlik a sötét! Üzen, hogy szabad vagy, szerető és szerethető lény a teremtésben, birtoklod a teljességet, minden benned van, s mindenben ott vagy. Tökéletes vagy a tökéletlenségedben, magad vagy a teljesség. Te magad vagy a fény, a ragyogás, az új erő, a békesség, a harmónia. Te magad vagy a szeretet, mely az égig emel.

Útkereszteződés…Merre kanyarodsz?

Zsóka


Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2013-01-02)
Megtekintések száma: 567 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 17
Vendégek: 16
Felhasználók: 1
ferencziagi

Block title