Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

Augusztus 12. - augusztus 19.
Sosem vagy véletlenül ott, ahol vagy!

Az előfordulhat, hogy azt gondolod: mit keresek én itt? Mit keresek ezen a munkahelyen, mit keresek ebben a kapcsolatban? Miért teszem ezt vagy azt, ha közben rosszul érzem magam? S csak szaporodnak a fejedben a miértek…

Tudnod kell, hogy minden, ami a világodban zajlik, arra te vagy kíváncsi, te akarod megtapasztalni! De vajon megtapasztalod-e, vagy miérteket teszel fel? Ha a megtapasztalás mellett döntesz, mindenképpen gazdagodsz. A legnehezebb, a kilátástalannak tűnő helyzetben is. S ezzel a megtapasztalással már tovább mehetsz. Már nem húz vissza semmi, eltűnnek a miértek.

Az emberek azért ragadnak bele a szomorúságba, a reménytelenségbe, mert nem tudják, hogy mindazt, amit e helyzet hozott, a saját döntésük volt, nem kívülről jövő erő. Az ő választásuk, az ő döntésük. Ezt az utat választották a tapasztalatszerzéshez. Lehet, most úgy érzed, külső körülmények áldozata vagy. Van egy nagyon jó mondás: „Ha nem tehetjük azt, amit akarunk, azt kell akarnunk, amit tehetünk.”

Minden élethelyzetben megtalálhatod a számodra az öröm forrását, ez csak rajtad múlik!  Nincs az a munka, aminek ne lenne meg a szépsége, az örömforrása, ha ezt megkeresed magadnak, magadban. Nincs olyan rossz emberi kapcsolat, amelyben ne lenne öröm is, ha az örömre fókuszálsz.

S ha te azt üzened mindezzel az Univerzumnak, a Létezőnek, Teremtőnek – nevezd, ahogyan neked jól esik- köszönöm, ebben is megtaláltam a magam örömét, a magam boldogságát, sokkal több öröm és harmónia toppan be az életedbe.

Látszólag ugyan véletlenül. de tudjuk, nincsenek véletlenek! Mindig jusson eszedbe, ha szaporodnak a fejedben a miértek: sosem vagy véletlenül ott, ahol vagy!

Gergely Zsóka


Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2013-08-12)
Megtekintések száma: 680 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 13
Felhasználók: 1
lea7050

Block title