Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

Július 23. - Július 30.
A teremtő álom

Minden gondolatoddal világot teremtesz. A saját magad világát. S amilyen a saját világod, olyan világokat vonzasz maga köré. Így alakul ki a baráti, az ismeretségi köröd, így leszel boldog vagy boldogtalan, sikeres vagy sikertelen. S ezek a körök tükrük: tükrök rólad.
Ezért is írtam azt: ha változtatni akarsz, ha változni akarsz, sokan elmaradnak majd mellőled. Mert nem tükreid többé. Nem tartoznak a te körödhöz. S jönnek helyettük mások, új tükrök, új körök. S ez így van jól.

Minden apró jel, minden apró mozdulat, ami változásra, változtatásra ösztönözne, csak akkor jut el hozzád, ha nyitott vagy erre. 

A gondolataidat, ezek irányát senki nem változtathatja meg, ha te nem akarod, hogy így legyen. Ma még az emberek többsége pesszimista hangulatban tölti a napjait, sosem keres érveket a jó történésekhez, csak saját maga lehangolásához. 
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, ha üres és kiégett vagy, nem jó világot teremtettél magadnak. Nem ott a helyed, nem kellene ott lenned.

A gondolataidnak teremtő ereje van. Minden gondolat energia, akár jó, akár rossz. Te döntöd el, melyiknek adsz teret. 

Most a teremtő álomról szeretnék írni neked.

Állíts össze magadnak egy 60 perces felvételt. (Az én felvételem egyetlen zeneszám újra és újra, itt te is válogathatsz kedvedre>>>
Kapcsold be a zenét, s lazítsd el magad teljesen. Mintha súlytalan lennél, engedd, hagy simuljon el a tested az ágyban. (Az ellazulást úgy tudod érzékelni, hogy először megfeszíted, majd teljesen elengeded magad. Engedd el magad egyre jobban és jobban. Maradj ebben az elengedett állapotban.) Add át magad a zenének.

Mondd el magadban: a létezés szeret engem, s én is szeretem magam. Mindent megérdemlek ezen a világon, minden az enyém, minden birtokomban van. Fogalmazd meg a vágyadat, s lásd magad annak, aki már el is érte. Csak ezt a képet lásd, akinek a vágya teljesült. S maradj ennél a képnél a zene alatt. (Közben el fogsz aludni, ez benne a legjobb.)

Ne fogalmazd meg, hogyan éred el, milyen módszerekkel a vágyadat.  Ne gondolkodj. Csak magadat lásd, aki mindezt már elérte. Térj vissza mindig erre a képre. 
A létezés „veszi” az üzenetedet, neked csak nyitott szemmel kell járnod. Ha elképzeled, hogyan is váljon ez valóra, a lehetőségek mellett mész el. Mert a létezés mindig jobban tudja nálunk, mit és hogyan kapjunk meg.

Napközben hordozd magadban ezt a képet. Élj abban a biztos tudatban, hogy mindez valóra vált. S valóra válik!

Zsóka


Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2012-07-24)
Megtekintések száma: 614 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 13
Felhasználók: 0

Block title