Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

Március 7. - március 13.

A nem olyan, mint egy szikla a szökőkúton; szétzúzza a forrást, pedig az a forrás te vagy. A nem-mel nyomorék és béna maradsz.

Kalapáld tovább a nem szikláját, és egy nap a szikla utat ad, és amikor ezt megteszi, megszületik az igen, a hiteles igen. Tehát én nem azt mondom, hogy színlelj igent, vagy mondj igent, ha nem belülről fakad. Folytasd a szikla kalapálását.
Ne fogadd el a nemet, mert nem élhetsz nemben. Nem tudsz nem ételt enni, nem tudsz nem vizet inni. Senki sem tud nemben élni - ott csak szenvedni tudsz, és egyre több és több boldogtalanságot gyártani. A nem a poko1. Csupán az igen hozhatja közel a mennyországot, és amikor valódi igen születik teljes lényedben, semmi sem marad utána. Abban az igenben eggyé válsz, és minden energiád felfelé indul, és igent mond, igent, igent!
Ez az ámen szó jelentése. Minden imádságot "ámennel" kell zárni - azt jelenti: igen, igen, igen. De a zsigereid mélyéről kell érkeznie. Nem szabad, hogy csak egy elme-ügy legyen, nem szabad, hogy csak a gondolatokban legyen. Én nem azt mondom, hogy mondd ki; azt mondom, hogy csinálj utat, amelyen megérkezhet.

Osho

 

Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2016-03-08)
Megtekintések száma: 269
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 14
Vendégek: 13
Felhasználók: 1
flow

Block title