Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

November 5. - november 12.

Minden gondolatoddal világot teremtesz. A saját magad világát. S amilyen a saját világod, olyan világokat vonzasz maga köré. Így alakul ki a baráti, az ismeretségi köröd, így leszel boldog vagy boldogtalan, sikeres vagy sikertelen. S ezek a körök tükrük: tükrök rólad.
Ezért is írtam azt: ha változtatni akarsz, ha változni akarsz, sokan elmaradnak majd mellőled. Mert nem tükreid többé. Nem tartoznak a te körödhöz. S jönnek helyettük mások, új tükrök, új körök. S ez így van jól.

Minden apró jel, minden apró mozdulat, ami változásra, változtatásra ösztönözne, csak akkor jut el hozzád, ha nyitott vagy erre. 

A gondolataidat, ezek irányát senki nem változtathatja meg, ha te nem akarod, hogy így legyen. Ma még az emberek többsége pesszimista hangulatban tölti a napjait, sosem keres érveket a jó történésekhez, csak saját maga lehangolásához. 
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, ha üres és kiégett vagy, nem jó világot teremtettél magadnak. Nem ott a helyed, nem kellene ott lenned.

A gondolataidnak teremtő ereje van. Minden gondolat energia, akár jó, akár rossz. Te döntöd el, melyiknek adsz teret. 

Állíts össze magadnak egy 60 perces felvételt. (Az én felvételem egyetlen zeneszám újra és újra. A honlapon rengeteg zenét találsz.)
Kapcsold be a zenét, s lazítsd el magad teljesen. Mintha súlytalan lennél, engedd, hagy simuljon el a tested az ágyban. (Az ellazulást úgy tudod érzékelni, hogy először megfeszíted, majd teljesen elengeded magad. Engedd el magad egyre jobban és jobban. Maradj ebben az elengedett állapotban.) Add át magad a zenének.

Mondd el magadban: a létezés szeret engem, s én is szeretem magam. Mindent megérdemlek ezen a világon, minden az enyém, minden birtokomban van. Fogalmazd meg a vágyadat, s lásd magad annak, aki már el is érte. Csak ezt a képet lásd, akinek a vágya teljesült. S maradj ennél a képnél a zene alatt. (Közben el fogsz aludni, ez benne a legjobb.)

Ne fogalmazd meg, hogyan éred el, milyen módszerekkel a vágyadat.  Ne gondolkodj. Csak magadat lásd, aki mindezt már elérte. Térj vissza mindig erre a képre. 
A létezés „veszi” az üzenetedet, neked csak nyitott szemmel kell járnod. Ha elképzeled, hogyan is váljon ez valóra, a lehetőségek mellett mész el. Mert a létezés mindig jobban tudja nálunk, mit és hogyan kapjunk meg.

Napközben hordozd magadban ezt a képet. Élj úgy, hogy mindez valóra vált. S valóra válik!

ZsókaKategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2012-11-06)
Megtekintések száma: 658 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 12
Vendégek: 9
Felhasználók: 3
szornyike, ferencziagi, blackjoe1968

Block title