Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

Október 26. - November 1.

Elkerülhetetlenül gyermekibbé válsz, ha meditálsz. Egy kis meditáció, és máris frissebbnek érzed magadat. És ezzel egyfajta felelőtlenség is érkezik - felelőtlenség abban az értelemben, hogy nem veszed figyelembe többé más emberek rögeszméit.

Én úgy látom, gyermekivé válni nagy felelősség. Elkezdesz felelősséget vállalni önmagadért, de nekilátsz levetni a maszkjaidat, álarcaidat. Ez talán zavarni fog másokat, mert mindig voltak feléd elvárásaik, amelyeket mindig teljesítettél. Most úgy érzik, hogy felelőtlenné váltál. Amikor azt mondják, hogy felelőtlenné váltál, egyszerűen azt mondják, hogy kezdesz kikerülni az irányításuk alól. Szabadabbá válsz. Hogy elítéljék a viselkedésedet, gyerekesnek vagy felelőtlennek nevezik.
Valójában növekszik a szabadságod, és éppen hogy felelőssé válsz - de a felelősség a válaszolás képességét jelenti. Ez nem egy kötelesség, amit a szokványos értelemben teljesíteni kell, hanem fogékonyság, érzékenység. De minél érzékenyebbé válsz, annál gyakrabban találkozol azzal, hogy sokan felelőtlennek tartanak - és ezt el kell fogadnod -, mert az érdekeik, a befektetéseik nem térülnek meg. Sokszor nem teljesítesz az elvárásaik szerint. De senki sem azért van itt, hogy mások elvárásait teljesítse.

Osho

Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2015-10-26)
Megtekintések száma: 331 | Hozzászólások: 2
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 13
Vendégek: 12
Felhasználók: 1
cseszi67

Block title