Cikkek katalógusa

Oszd meg!

Keresés a honlapon

Adomány

Útmutató

Mini-chat

Látogatóink

Block title

Főoldal » Cikkek » Csak pozitívan! » Csak pozitívan, hétről-hétre!

Szeptember 10. - Szeptember 17.
Az igazi tolvajok

Nincs mitől félned, mert nincs semmi vesztenivalód. Minden, amit el lehet rabolni tőled, értéktelen, akkor hát miért félnél, miért gyanakodnál, miért kételkednél?

Ezek a valódi tolvajok: a kétség, a gyanakvás, a félelem. Megsemmisítik minden képességedet az ünneplésre. Pedig amíg a Földön vagy, ünnepeld a Földet. Amíg tart ez a pillanat, élvezd ki a legvégsőkig. A félelem miatt annyi mindent elveszítünk. A félelem miatt nem tudunk szeretni, vagy ha szeretünk, akkor is csak félig tesszük, mindig csak úgy tessék-lássék. Mindig csak egy bizonyos pontig, és egy picivel sem tovább. Mindig elérkezünk egy ponthoz, amelyen túl már félünk, ezért ott megragadunk. Nem merülünk el mélyen a barátságban, mert félünk. Nem tudunk mélyen imádkozni, mert félünk.
Légy tudatos, de sose légy óvatos. Nagyon finom különbség van ezek között. A tudatosság nem a félelemben gyökerezik. Az óvatosság a félelemben gyökerezik. Aki óvatos, az talán sosem hibázik, de nem is jut messzire. A félelem az, ami nem engedi, hogy új életstílusokat, új energiacsatornákat, új irányokat, új vidékeket fedezz fel. Mindig ugyanazt az utat járod újra és újra, oda-vissza - mint egy tehervonat!

Osho


Kategória: Csak pozitívan, hétről-hétre! | Hozzáadta:: Zsóka (2012-09-11)
Megtekintések száma: 636 | Hozzászólások: 3
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]

Klubtagság

Iratkozz fel!

Hírlevél

Neked szól!

Itt vagyunk!

A fejezet kategóriái

Csak pozitívan, hétről-hétre! [202]
Útravaló mindenkinek
Védőangyalod [13]

Statisztika


Online összesen: 11
Vendégek: 10
Felhasználók: 1
kovacsveralucia

Block title